Posetite virtuelnu izložbu 100 najboljih noćnih klubova na svetu

14.05.2021.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/klubovcover.jpg

Nije sve tako crno. Klubovi u pojedinim delovima sveta se polako otvaraju i sve ukazuje na to da ćemo se ovog leta opet gužvati na 40+ i ponoviti sve iz rubrike ‘nikada više’. Ipak, u mnogim delovima sveta situacija još uvek nije na zavidnom nivou. Upravo tim povodom, DJ Mag, svetski poznati magazin elektronske muzike, odlučio je da iskoristi svoju platformu da podrži muzičku industriju.

Virtuelna izložba 100 najboljih noćnih klubova trajaće 9 nedelja i biće dostupna na sledećim platformama: Facebook, YouTube i Twitch. Počinje 15. maja i traje do polovine jula. Dakle moći ćemo da đuskamo na najboljim plesnim podijumima sveta, simbolično, svake subote. Istina, još uvek ispred ogledala.

Vodeći svetski časopis elektronske muzike proglasio je datume za glasanje za top 100 klubova koje obično traje od decembra do aprila, ali je bilo odloženo zbog posledica nemilih događaja kojima smo svedočili prethodne godne. Jasno je da su oni u najvećoj meri uticali upravo na industriju noćnog života, pa je anketa pokrenuta ove srede. Najbolja stvar je da se klubovi elektronske muzike iz celog sveta mogu prijaviti.

DJ Mag će, pored glasačkog dela platforme, otvoriti i deo za donacije koje će se dalje prosleđivati klubovima. Uz to, doniraće deo svog oglasnog prostora klubovima posebno ugroženim posledicama pandemije. Virtuelni događaji nikada neće uspeti da nadmaše vrele letnje noći i onaj užasan osećaj probijanja kroz gužvu za kojim sada svi žudimo. Ipak, da okolnosti nisu onakve kakve jesu, možda nikada ne bismo uspeli da provirimo u najbolje klubove sveta. Zašto da ne iskoristimo šansu?

Saznaj više:
Povezani članci: