Povratak u detinjstvo: Nova verzija Tamagotchi sata

    01.10.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/10/tamagochi_cover.jpg

    Detinjstvo – tada kada je sve bilo jednostavno i u toj svojoj jednostavnosti lepo, bezbrižno i razigrano. Vrhunac odgovornosti bilo je posvećivanje pažnje digitalnom ljubimcu, a za one koji bi da se makar na kratko vrate u doba neopterećenosti, stiže Tamagotchi Smart, unapređenja verzija originalnog sata.

    Povodom 25. rođendana Tamagotchi se vraća u digitalni svet. Tamagotchi Smart, novi uređaj pametnog sata velika je nadogradnja u odnosu na šarmantne verzije iz prošlosti. Funkcija ekrana osetljivog na dodir omogućava vam da mazite svoje likove, dok vam opcija prepoznavanje glasa omogućava da razgovarate sa njima.

    Dizajn ostaje isti, dakle oblik jajeta sa tri dugmeta, ali će biti prilagođen modernoj estetici. Dolazi sa ugrađenom kamerom za fotografisanje s vašim digitalnim ljubimcem, imaće i funkciju sata, a preko njega ćemo moći da slušamo i muziku. Za razliku od originalnog, ekran je sada u boji.

    Sjajna stvar je da će originalne funkcije, poput pedometra, bez kojih zapravo ovaj proizvod ne bi bio ono što jeste i dalje biti dostupne. Tamagotchi Smart dolazi sa potpuno novim likovima, uz mogućnost kupovine “TamaSma“ kartica sa ekskluzivnim kućnim ljubimcima. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: