Selena Gomez glumi u novoj seriji koja ide na našu must watch listu

    19.05.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/selenaserijanewsslikauclanku.jpg

    Ovo je sve što znamo o tome

    Selena ne prestaje da nas iznenađuje. Na njeno pevanje i hitove smo svi već navikli i očekujemo svaki put da bude jednako dobro kao prethodni. Radom na #MentalHealth101 kampanji u kojoj je učestovala, pokazala je posvećenost i podršku mentalnom zdravlju u obrazovnim ustanovama i sve nas dodatno prijatno iznenadila koristeći svoju poziciju da progovori o izuzetno važnim temama. Ipak, i pored ovog divnog projekta u kojem je učestovala lista stvari koje radi ne staje tu.

    Sve nas koji volimo da slušamo Selenu Gomez, uvek obraduje vest da ćemo je gledati i u nekom filmu, seriji ili čak i samo slušati njen glas. Posle najave da nam uskoro stiže i novi deo filma “Hotel Transylvania Transformania” u kojem će Selena davati glas junakinji Mavis, juče je stigla vest da ćemo je gledati i u novoj seriji “Only murders in the building” koja stiže na Hulu platformu 31. avgusta 2021.

    Samo gledanje najave za novu seriju “Only murders in the building” je učinilo da nam ovaj naslov bude na must watch listi i jedva čekamo da se pojavi online. U pitanju je američka humoristička serija koju su kreirali Steve Martin i John Hoffman i koja prati trojicu neznanaca koji dele opsednutost istinskim zločinima a iznenada se i oni sami nađu jednom. Nećemo vam više detalja otkrivati, osim da se sastoji od 10 epizoda i premijerno će biti prikazana na Hulu platformi 31. avgusta 2021. i da definitivno treba da odvojite mesto u kalendaru za ovu seriju.

    Zahvalićete nam se kasnije.

    Saznaj više:
    Povezani članci: