Sipajte sebi čašu vina i pogledajte novi spot za „I Drink Wine“ od Adele

    27.10.2022.
    RECOMMENDED

    Kada je Adele u pitanju, navikli smo da radosno dižemo čaše u vis, bilo da je u pitanju njena nova pesma, ceo album, spot ili njena priroda pojava u medijima, na crvenom tepihu ili Insta live-u. Ovoga puta, uz čašu vina, uživamo u novom spotu za pesmu „I Drink Wine“ koji je upravo izašao.

    U spotu, Adele peva i pije vino dok pluta rekom, kada primećuje nekoliko ribara na obali, od kojih je jedan glumac iz serije „Insecure“, Kendrick Sampson. Ovo je njen prvi spot u prethodnih devet meseci, a u znak proslave, bila je domaćin događaja „Happy Hour With Adele“ u okviru kog se povezala sa fanovima i odgovarala na njihova pitanja.

    „Sinoć sam imala najlepšu noć sa nekima od vas“, napisala je na Instagramu. „Hvala vam puno što ste došli. Tako mi je drago što sam vas sve upoznala pojedinačno da mi je to zaista zagrejalo srce. Spot za „I Drink Wine“ je upravo izašao. Hvala ti, Joe Talbot, što si stvorio svet za to i što si spojio najneverovatniju gomilu kreativaca, tako si talentovan i počastvovan sam što sam radila sa svima vama!“ Do nekih novih projekata sa strane Adel, živeli!

    Saznaj više:
    Povezani članci: