Pretraga

Specijalna projekcija kultnog filma privukla poznate u CineStar 4DX Beograd

Specijalna projekcija kultnog filma privukla poznate u CineStar 4DX Beograd

Tekst: BURO.

Ova jesen u bioskope nam je donela fenomenalni film "Dina", novu adaptaciju naučno-fantastičnog klasika Franka Herberta, za koju se već sada uveliko traži karta više. Kako bi obeležio početak prikazivanja ovog dugoočekivanog ostvarenja, CineStar je u šoping centru AdaMall, uz sve epidemiološke mere, organizovao posebnu projekciju kojoj su prisustvovale mnoge ličnosti iz javnog života kao što su Sandra Perović, Rade Ćosić, Miša Obradović, Nenad Radujević i mnogi drugi. Uz piće dobrodošlice u veseloj atmosferi je počelo kvalitetno filmsko veče.

Specijalna projekcija kultnog filma privukla poznate u CineStar 4DX Beograd (фото 1)

Bilo da ste fan naučne fantastike, akcije ili uopšteno filmofil, obećavamo vam da ćete uz ovaj film ponovo uživati sve čari bioskopa. Kao što je i Gardian napisao u svojoj recenziji, film Dina nas podseća šta pravi holivudski blokbaster može biti. U režiji francusko-kanadskog reditelja Denisa Villeneuvea, ovaj film je već ubrao pozitivne kritike premijerno na filmskim festivalima u Veneciji i Njujorku.

Specijalna projekcija kultnog filma privukla poznate u CineStar 4DX Beograd (фото 2)

Poznata imena kao što su Rebecca Ferguson, Zendaya, Javier Bardem, a na čelu sa Timothéeijem Chalametom u glavnoj ulozi, preneće vam na maestralan način izvedbu ovog filma. Navodno, reditelj je već krenuo da radi na scenariju za predloženi drugi deo, a plan je da se knjiga u potpunosti oživi u više od jednog filma.

Specijalna projekcija kultnog filma privukla poznate u CineStar 4DX Beograd (фото 3)

,,Za svaku posebnu projekciju mi želimo nešto jedinstveno da pripremimo, jer CineStar ne nudi samo dobar repertoar već stavlja akcenat i na celokupni doživljaj koji je osmišljen za svakog posetioca”, istakao je Zoran Savić, direktor Blitz-CineStar Srbija.

Film "Dina" možete pogledati u najprestižnijim formatima CineStar bioskopa: 4DX dvorani u Beogradu i Novom Sadu, te RealD 3D i eXtreme formatima u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu. Priliku da to učine imali su sinoć posetioci CINEFAN projekcija u svim CineStar bioskopima, a najsrećniji među njima sa sobom su poneli ne samo dobre utiske već i filmske gedžete.

Specijalna projekcija kultnog filma privukla poznate u CineStar 4DX Beograd (фото 4)

Zaljubljenici u film, osim dvorane inovativnog dizajna, u Beogradu su posebno uživali u mnogim drugim detaljima kao što su Royal Beds kožni ležajevi za dvoje i VIP Relax sedišta sa stočićima sa bežičnim punjačima za mobilne telefone.

Specijalna projekcija kultnog filma privukla poznate u CineStar 4DX Beograd (фото 5)

Ulaznice za film Dina su u prodaji na blagajnama bioskopa CineStar ili onlajn na cinestarcinemas.rs, a pogodnost je i da je parking za posetioce bioskopa besplatan.

CineStar možete pratiti i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Tik Tok.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor