Spice Girls najavljuju veliki povratak

    13.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/spicegirls_cover.jpg

    Krop-topovi, pramenovi, slip haljine – devedesete dominiraju modnom scenom već neko vreme, a Spice Girls su pravo otelotvorenje ere u svakom smislu i jedinstven muzičko-modni miks, a sada najavljuju svoj veliki povratak i to neobjavljenom pesmom iz 1995. godine.

    Pesmom “Feed Your Love” proslaviće 25 godina od svog prvog singla “Wannabe”. Kako članice benda navode, pesma je napisana i snimljena još 1995. ali nikada nije objavljivana i devojkama se čini da je sada pravo vreme da se to ispravi. Pored nove pesme, one snimaju i novi spot za pesmu “Wannabe” koji je u potpunosti napravljen od snimaka i fotografija koje su im slali fanovi.

    Zapravo, u toku je i čitava kampanja #IAmASpiceGirl koja nastoji da napravi bazu fanova ove popularne grupe. Članice benda su dugo planirale kako da proslave ovaj jubilej, a ovo su sve elementi koji će pomoći da se on ozvaniči na najbolji mogući način. U maju prošle godine došle su na ideju da naprave nastavak legendarnog filma iz 1987. “Spice World”, ali nakon što je Victoria Beckham odlučila da se ne pridruži turneji 2019. izgleda da ćemo u filmu gledati samo ostale devojke – Ginger Spice (Geri Horner, né Halliwell), Sporty (Mel C), Baby (Emma Bunton) i Scary (Mel B).

    Iako su nam davno svojom kultnom pesmom poručile: “If you want my future, forget my past”, moramo da se oglušimo o to jer je njihovo potencijalno novo vreme itekako povezano sa minulom zlatnom erom.

    Saznaj više:
    Povezani članci: