Pretraga

Spoj koji smo čekali: Julia Roberts i Jennifer Aniston u novom filmu

Spoj koji smo čekali: Julia Roberts i Jennifer Aniston u novom filmu

Tekst: BURO.

Ovo nismo očekali, ali Julia Roberts i Jennifer Aniston deliće veliko platno u novoj komediji! Zapravo, deliće mnogo više, budući da premisa najavljuje da će njih dve zameniti tela.

Spoj koji smo čekali: Julia Roberts i Jennifer Aniston u novom filmu (фото 1)

Film stiže iz police komedija, ali je u njega uktan i podžanr izgrađen na polarnim suprotnostima. To su uglavnom oni stari, dobri, feel-good filmovi koji svetu trenutno trebaju. (Nama su svakako potrebni.)

Comeback zvezda iz devedesetih definitivno govori u prilog tome, reakcije publike na "Ticket to Paradise" sa Juliom Roberts i Georgeom Clooneyem, kao i "The Lost City" sa Sandrom Bullockom i Channingom Tatuom su bile sjajne i izgleda da ovaj talas tek hvata pun zamah. Pored pomenute romantične komedije, Juliu smo imali prilike da nedavno vidimo i u seriji "Gaslit", dok Jennifer trenutno snima drugi deo "Murder Mistery" sa Adamom Sandlerom. 

Spoj koji smo čekali: Julia Roberts i Jennifer Aniston u novom filmu (фото 2)

Detalji vezani za snimanje se još uvek drže u tajnosti, ali ono što znamo je da su se produkcijske kuće otimale oko ovog filma a da je Amazon Prime na kraju odneo pobedu. Scenario i režiju potpisuje Max Barbakow, poznat po "Palm Springs" filmu iz 2021. godine a iza filma stoji produkcijska kuća Margot Robbie, LuckyChap Entertainment.

Julia i Jennifer su poslednji put zajedno radile na projektu 2016. godine za film "Mother's Day" i malo je reći da jedva čekamo njihov novi spoj.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor