Spotify uklonio opciju shuffle sa novog Adele albuma, evo i zašto

    23.11.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/11/adele_cover.jpg

    Adele je, što se nas tiče, žena godine. Razloga je nebrojeno: zato što je beskrompomisno svoja, što se nesputano izražava kroz umetnost i pomera granice iste, zato što je njen album “30” nešto najemotivnije i najiskrenije što smo u poslednje vreme čuli. Dodatan razlog – tražila je od platforme Spotify da uklone opciju shuffle sa njenog najnovijeg albuma, jer remeti pričanje priče i celine koju je imala na umu kada ga je stvarala. Da stvar bude još bolja – poslušali su je.

    Dobro, barem većim delom. Opcija “nasumičnosti” više se ne podrazumeva na platformi, iako ostaje solucija koju slušaoci mogu izabrati. Predstavnik Spotify-a je uz pomoć Adele nenadano uveo novu Premium funkciju koju su dugo zahtevali i korisnici i umetnici.

    Album, objavljen u petak, na dobrom je putu da postane izdanje godine, a nezvanično je nazvan “najboljim i najrizičnijim albumom do sada”. Adele je napisala tweet: “Ovo je bio jedini zahtev koji sam imala u našoj industriji koja se stalno menja! Ne pravimo albume sa toliko pažnje i razmišljanja o našoj listi numera bez razloga. Naša umetnost priča priču i naše priče treba slušati onako kako smo nameravali. Hvala Spotifyju na slušanju.” Šmekerski odgovor koji je usledio je: “Sve za vas.”

    Nisu sve vesti iz Adele sveta tako ružičaste, doduše ne za nju, već australijskog novinara Matt Dorana koji nije preslušao njen novi album pre nego što je intervjuisao, usled čega je Adele, istina nezvanično, odbila da u istom učestvuje. Očigledno, ovo mu je najveća greška u karijeri, a čitava fama se završila njegovim tweetom: ““Go easy on me…

    Saznaj više:
    Povezani članci: