Spremite se za treće izdanje Let’s Mix It festivala

    20.06.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/06/mixit_cover.jpg

    Let’s Mix It sprema treće izdanje festivala koji se ovoga puta ističe sa svojim muzičkim programom sastavljenim od internacionalnih izvođača elektronske scene, kao i polufinalista sa LMI takmičenja i edukativnom radionicom.

    Prvo veče festivala otvoriće FUNK D’VOID, DJ i producent koji je prisutan na svetskoj elektronskoj sceni još od sredine devedesetih godina, a pored njega nastupaće Mina Poznanović, koja je na prošlogodišnjem izdanju takmičenja osvojila treće mesto i vrlo brzo postala jedna od traženijih mladih DJ-ica današnjice.

    Drugo veče festivala otvara novo lice techno industrije, DJ i producentkinja DESNA (Frequency Music), ime poznato u podzemnim krugovima Njujorka, inspirisana širokim spektrom elektronske produkcije i prepoznatljiva po jedinstvenom techno zvuku. Isti dan nastupaju DJ THE – prošlogodišnji takmičar, kao i pet polufinalista sa ovogodišnjeg takmičenja.

    Treće veče festivala održaće se finale Let’s Mix It takmičenja, gde će se pet finalista boriti za titulu pobednika. Sa najviše glasova publike i stručnog žirija, pobednik ovogodišnjeg Let’s Mix It takmičenja osvaja prestižnu nagradu – odlazak na najveću svetsku konferenciju elektronske muzike Amsterdam Dance Event kao i master kurs LMI Academy.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/06/1655731932439377.png

    Finalno veče će otvoriti sada već miljenici beogradske publike i pobednici dosadašnjih LMI takmičenja, Katalina i Dakissa, koji svojim setovima, uveliko osvajaju festivale širom Srbije. Kao specijalni gost, finalno veče zatvara Ilija Đoković, nesumnjivo jedan od najboljih techno producenata sa naših prostora poznat po energičnim setovima sačinjenim od melodičnog i euforičnog techno-a.

    Zbog velikog interesovanja za LMI Akademiju, Let’s Mix It ekipa priprema i edukativne radionice na temu rada u muzičkoj industriji ali i o ekološkim pitanjima, pa će program pratiti i društvena kampanja „This is Fantastic NO plastic“, u cilju podizanja svesti o društvenim aspektima zaštite i unapređenja životne sredine i održivog razvoja. U saradnji sa kompanijom Ball Packaging, koja je Let’s Mix It ekipu podržala u ideji da preduzme korake ka oslobođenju od plastike i inicijative bez otpada na samim festivalima, biće prezentovane aluminijumske čaše ALU, a mi vas pozivamo da se priključite kampanji #ThisisFantasticNOplastic i da kroz festival inspirišemo i pošaljemo važnu poruku.

    Festival će se održati od 24. do 26. Juna u Barutani na Kalemegdanu, sa početkom od 23h do 05.00h, a karte možete kupiti na Gigs Tix i Ticket Vision-u. Vidimo se na podijumu!

    Saznaj više:
    Povezani članci: