Stiže nam adaptacija Thomb Ridera koju radi Phoebe Waller-Bridge?

    10.03.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/03/Cover_TR.jpg

    Dugo se već šuška o sledećem angažmanu naše miljenice Phoebe Waller-Bridge koju smo posebno zavoleli nakon serija Fleabag koju je pisala i u kojoj je tumačila glavnu ulogu. Trebalo je da pretpostavimo da će vest koju toliko iščekujemo iznova gledajući stare epizode, biti nešto veliko, a konačno je stigao i dokaz. Sudeći po brojnim naslovima iz medija upravo će Phoebe Waller-Bridge biti zadužena za novu seriju koju na Amazon Prime-u i to još jednu adaptaciju čuvenoh Thomb Ridera i Lare Croft. 

    Kako piše The Hollywood Reporter, ova talentovana scenaristkinja će pisati ovu seriju i to je samo deo velikog ugovora koji je sklopila sa ovom streaming platformom, tako da u bliskoj budućnosti verovatno možemo očekivati još sličnih vesti. Ipak, njena uloga u seriji se završava u ovom polju, a ko će se naći u glavnoj ulozi ostaje da saznamo. 

    Podsetimo, prvu Laru Croft na ekranu igrala je Angelina Jolie 2001. godine u filmu „Lara Croft: Tomb Raider“, a zatim i njegovom nastavku l „Lara Croft: Tomb Raider – The Cradle of Life“, dve godine kasnije. Franšiza je kasnije nastavljena sa Aliciom Vikander 2018. i trebalo je da ima nastavak, ali je on obustavljen nakon što je MGM u julu prošle godine izgubio prava na franšizu. Netflix je imao svoju animiranu seriju, ali nadamo se da će iz genijalnog uma Phoebe izaći Larin lik kakvog do sada još nismo videli. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: