Pretraga

Stigao je trejler za seriju \"The Crown\" i sada ne možemo da dočekamo da počne četvrta sezona!

Stigao je trejler za seriju "The Crown" i sada ne možemo da dočekamo da počne četvrta sezona!

Tekst: BURO.

Narator počinje trejler sledećim rečima: "Ovo su stvari od kojih su sačinjene bajke: princ i princeza na dan svog venčanja. Bajke se na ovom mestu obično završavaju jednostavnom rečenicom 'I živeli su srećno do kraja života'".

I zatim vidimo scenu za scenom i biva nam jasno da će princeza Diana (Emma Corrin) i princ Charles (Josh O’Connor) biti glavni protagonisti u četvrtom serijalu Netflixove serije "The Crown". Uz njih imamo priliku da vidimo i prvi put Gillian Anderson u ulozi Margaret Thatcher, koja će pored princeze biti još jedan trn u oku kraljici. Svi fanovi serije su sa nestrpljenjem najviše očekivali da vide kako će Diana izgledati u novom serijalu i mislimo da nikako neće biti razočarani kada odgledaju trejler. Netflix je na "The Crown" Twitter nalogu objavio i tvit sa fotografijama iz nove sezone uz caption "Change is coming. 15th November."

Stigao je trejler za seriju "The Crown" i sada ne možemo da dočekamo da počne četvrta sezona! (фото 1)
Stigao je trejler za seriju "The Crown" i sada ne možemo da dočekamo da počne četvrta sezona! (фото 2)

Time je zvanični početak nove sezone potvrđen za 15. novembar i ako je sudeći po ovome što imamo prilike da vidimo biće ovo najbolja sezona do sada. Moguće i zbog toga koliko svi volimo princezu Dianu, a ovde će se upravo raditi o tome kako su je izabrali i spremali za ulogu sledeće kraljice. I kako je ovo na početku najavljeno od strane naratora kao moderna bajka koja će ujediniti britanski narod, ispostavilo se da je za princezu ova priča bila sve samo ne bajka.

Stigao je trejler za seriju "The Crown" i sada ne možemo da dočekamo da počne četvrta sezona! (фото 3)
Stigao je trejler za seriju "The Crown" i sada ne možemo da dočekamo da počne četvrta sezona! (фото 4)

Ovde možete pogledati i trejler koji je izašao.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor