Stigao je trejler za seriju „Gospodar prstenova“

    15.07.2022.
    RECOMMENDED

    Uprkos negodovanju fanova, „Gospodar prstenova“ u obliku serije stiže, a sudeći po trejleru koji je upravo teasovan deluje obećavajuće – ukoliko ostajemo na nivou vizuelnog. Ono što suštinski sve brine jeste scenario.

    Smeštena u drugo doba Srednje Zemlje, hiljadama godina pre „Hobita“ i „Gospodara prstenova“, „The Lord of the Rings: The Rings of Power“ će istražiti nastanak prstena i uspon Saurona. Likovi, ali ne i glumci koji se vraćaju su: Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo) i Isildur (Maxim Baldry). Ostatak glumačke postave čine: Peter Mullan, Nazanin Boniadi, Benjamin Walker, Jospeh Malwe, Cynthia Addai-Robinson i drugi.

    Trejler počinje rečenicom: „Postojalo je vreme kada je svet bio mlad. Još uvek nije bilo svitanja. Ali, čak i tada… postojalo je svetlo.“ Dovoljno za najež i nadu da će nam i serija doneti dovoljno uverljive i snažne likove i priču koja će moći da parira originalu. Producentkinja, Lindsey Weber, izjavila je da je bilo jedino prirodno da adaptira rad velikog Tolkiena tako da oslikava trenutno stanje društva.

    Nema sumnje da je ovo najskuplji Amazonov projekat godine i da je u njega uloženo mnogo – truda i novca, a nadamo se da će i krajnji ishod biti jednako bogat. Pogledajte trejler i procenite sami.

    Saznaj više:
    Povezani članci: