Taylor Swift režira svoj prvi dugometražni film

    12.12.2022.
    RECOMMENDED

    Još novih vesti sa planete Taylor Swift za sve brojne fanove! Dok zaljubljivanje u njen novi album „Midnights“ još uvek traje, nova informacija da naša će se naša omiljena zvezda oprobati kao rediteljka sve nas je pozitivno iznenadila. Kako pišu mediji, Taylor će debitovati kao rediteljka dugometražnog ostvarenja u produkciji Searchlight Pictures. Pevačica, kantautorka i sada rediteljka napisala je originalni scenario, koji će producirati Oskarom nagrađeni studio koji stoji iza filmova „Nomadland“ i „The Shape of Water“. Drugi ključni detalji, poput same radnje filma i kastinga, čuvaju se u strogoj tajnosti, ali ne sumnjamo da će biti nešto veliko i zanimljivo. 

    „Taylor je umetnica i sjajna pripovedačica koja je retka. Istinska je radost i privilegija sarađivati sa njom dok kreće na ovo uzbudljivo i novo kreativno putovanje“, rekli su predsednici Searchlight-a David Grinbaum i Methew Greenfild.

    Swift je nedavno postala jedina solo umetnica koja je ikada dobila dve nagrade za najbolju režiju na MTV VMA za svoj rad na „All too well“ i „Human“. Ona je i jedanaestostruka dobitnica Grammy-a i jedina umetnica koja je osvojila titulu albuma godine u tri različita navrata. Sa druge strane produkcija Searchlight je nedavno objavila film  „The Menu” , mračni komični horor film i film „The Banshees of Inisherin,”, za koji se očekuje da će biti glavni kandidat za Oskara. Predstojeća izdanja uključuju sledeći projekat Yorgosa Lanthimosa „And“, sa Emom Stone, Jesse Plemons i Wiliamom Dafoe. Tako da gladno iščekujemo dalje detalje o ovoj saradnji!

    Saznaj više:
    Povezani članci: