TikTok je oživeo tinejdžerske snimke Florence Pugh koja svira gitaru

    17.10.2022.
    RECOMMENDED

    Taman kad smo mislili da ne možemo više da obožavamo Florence Pugh, naročito nakon što je ispala onolika carica posle Valentino revije, ona je razbila glavnu ulogu u filmu Dont worry darling i definitvno predstavlja najveći deo njegovog kvaliteta. Njene uloge i pre ovog filma bile su genijalne, i čini se da tokom karijere nije imala nijedan promašaj, već je u svakoj zablistala kreirajući autentičan lik. Ali tu nije kraj, ukoliko ste mislili da Florence ne može biti slađa nego što to već jeste, prevarili ste se, a dokaz za to su njeni arhivski video snimci koje je oživeo TikTok

    U slučaju da ste propustili prvi, Florence je imala svoj „vintage“ Youtube kanal, koji je sadržao više snimaka njenih akustičnih nastupa na gitari, a koji je otkriven još 2020. Njen kanal, koji je bio skriven pod pseudonimom Flossie Rose, dospeo je tada u medijske naslove, a skoro dve godine kasnije, njeno pevanje je ponovo privuklo pažnju interneta, zahvaljujući naravno TikToku.

    Ovog puta, Florens je dobila pohvale za svoju obradu iz detinjstva pesme Dustyja Springfilda „I Only Want To Be With You“. Kao što je korisno primetio TikTok, pesmu je takođe obradio i popularizovao Luis Migel 1980-ih. U kratkom video snimku, Florence je i pevačica i instrumentalista, svirajući mini gitaru. Ona pogađa svaku notu, prsti joj se brzo kreću dok nastavlja da peva i neiznenađujuće je preslatka u tome. Ukoliko se bacite u arheološku potragu, otkrićete čitav svet njenih starih snimaka na kojima peva i držati palčeve da možda njihova popularnost inspiriše i ulogu u nekom novom mjuziklu. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: