Tom Hardy se vraća za drugu sezonu serije „Taboo“

    04.05.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/05/taboocover.jpg

    Tom Hardy je uvek dobra vest, a kada u jednačinu dodamo seriju kao što je „Taboo“, ishod mora biti fenomenalan. Ovaj neobičan, pomalo mračan i sporo gorući narativ nas je kupio još 2017. godine, a budući da se od samog završetka prve sezone šuškalo o potencijalnoj drugoj, vremenom smo polako počeli da gubimo nadu da ćemo uopšte gledati nove epizode. Ona se upravo vratila, jer je scenarista, Steven Knight, potvrdio snimanje druge sezone.

    Steven je ozvaničio da bi snimanje druge sezone moglo da počne naredne godine. On će se ove nedelje sastati sa Tomom Hardyjem, zvezdom serije, kako bi razgovarali o mogućim scenarijima, a nijedan ni drugi za sada ne otkrivaju previše detalja, osim da zaokret u drugoj sezoni može otići u raznim smerovima. 


     

    Radnja serije je smeštena u Londonu u 19. veku, u momentu kada se James Delaney vraća u Englesku nakon što je proveo 10 godina u Africi kako bi prisustvovao sahrani svog oca. Sumnjive okolnosti smrti njegovog oca se nižu jedna na drugu, a dok pronalazi izlazak iz lavirinta, James ujedno pokušava da sačuva ponos svoje porodice.

     

     

    „Taboo“ je nešto kao manje poznati „Peaky Blinders“, a fanovi se i dalje čude činjenici da Netflix nije pokušao da otkupi prava na ovu seriju. Mada, to možda i ponajviše govori o njoj. 

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: