Prvi detalji o trećoj sezoni „Only Murders in the Building“

    01.03.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/03/Cover_OnlyMurders.jpg

    „Only Murders in the Building“, drama-komedija debitovala je kao najgledanija humoristična serija na Hulu streaming platformi tokom premijere 2021. i ne pokazuje znake usporavanja. Uzbuđenje povodom prvih vesti o trećoj sezoni raste, a mi vam donosimo sve detalje. 

    Paul Rudd pridružio se glumačkoj ekipi kao iznenađenje na kraju druge sezone u ulozi Bena Glenroya, zvezda Oliverove (kratke) brodvejske produkcije, da bi u samom finalu bio pronađen mrtav. Nove epizode fokusiraće se upravo na istragu njegovog ubistva.

    Trojac samoproklamovanih privatnih detektiva – Charles-Haden Savage (Steve Martin), Mabel Mora (Selena Gomez) i Oliver Putnam (Martin Short) – ponoviće svoje uloge kao stanara Arconie. Još uvek se ne zna da li se na snimanje vraćaju i Cara Delevingne i Nathan Lane, ali zato ćemo u nadolazećim epizodama videti i neka nova lica.

    Jessie Williams se u trećoj sezoni pridružuje „Only Murders in the Building“ zabavi, Selena Gomez je pre samo nekoliko dana na svom Instagramu podelila fotografiju sa zvezdom „Grey’s Anatomy“ iako detalja o njegovoj ulozi još uvek nema. Ashley Park, glumica koja je pažnju privukla ulogom u „Emily in Paris“, takođe je najavila da se pridružuje glumačkoj postavi. Na najveće iznenađenje i radost, u novim epizodama videćemo i Meryl Streep!

    Tačan datum premijere još uvek je nepoznat, ali prve epizode bi trebalo da stignu početkom leta. Brojimo sitno!

    Saznaj više:
    Povezani članci: