Pretraga

Umetnost i humanost: Artists Anonymous (AA) ONLINE SHOP

Umetnost i humanost: Artists Anonymous (AA) ONLINE SHOP

Tekst: BURO.

Za sve ljubitelje umetnosti i ljude velikog srca, stižu dobre vesti i to baš na vreme pred prazničnu kupovinu poklona! Pokrenut je Artists Anonymous (AA) ONLINE SHOP sa proizvodima autentičnog dizajna, za svakoga, za sve – jer lepota, dobrota i umetnost jedino mogu spasiti svet.

Artists Anonymous je kreativni kanal i neprofitabilna organizacija nastala 2017. godine od kada se posvećeno bavi socijalno angažovanim dizajnom, pod pokroviteljstvom Univerziteta Metropolitan. Sam koncept AA ONLINE SHOP-a je kreirala Madlena Dašić, profesorka Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, sa ciljem da mladi vizuelni komunikatori šalju značajne poruke za opšte dobro.

Umetnost i humanost: Artists Anonymous (AA) ONLINE SHOP (фото 1)

Umetnici iz Artists Anonymous-a ne samo da studiraju na Univerzitetu Metropolitan, već vredno rade i na socijalno angažovanim projektima. Kreirali su najnoviju kolekciju raznovrsnih proizvoda pod poznatim sloganom – „MI kreiramo, VI kupujete, ZAJEDNO doniramo”. Sav prikupljen novac namenjen je ugroženim mališanima.

Umetnička dela različitih autora su implementirana na različitim prozivodima. Reč je o mladim ljudima, najsvežijim umovima kreativnog sveta koji su odlučili da doniraju svoj rad, talenat, umeće i dizajn i na taj način budu deo humanitarnih akcija. Proizvodi su osmišljeni za različite upotrebe kako bi vama svaki dan bio malo maštovitiji i autentičniji.

Umetnost i humanost: Artists Anonymous (AA) ONLINE SHOP (фото 2)
Notes "Dr. Strangelove"

U izazovnoj godini koja je iza nas, pokretanjem inovativnog AA SHOP-a, dajemo vam mogućnost da svoju humanost izrazite na jedan novi i drugačiji način. Pogledajte naš zanimljiv asortiman artikala i pokloni ispod jelke će biti jedinstveni i kreativni i razlikovaće se od svih vaših dosadašnjih poklona – i sve to će biti potpuno bezbedno uz online kupovinu i dostavu na Vašu adresu.

Proces AA ONLINE SHOP-a je jako jednostavan – vašom kupovinom mi zajedno sa vama doniramo novčana sredstva deci kojoj je pomoć potrebna.

Umetnost i humanost: Artists Anonymous (AA) ONLINE SHOP (фото 3)
Poster "Hollywood"

Odaberite nešto kreativno iz naše ponude, napravite svoju porudžbinu shodno ličnim afinitetima i učinite humano delo.