Pretraga

Upoznajte nove likove četvrte sezone serije “Stranger Things”

Upoznajte nove likove četvrte sezone serije “Stranger Things”

Naša omiljena misterija obogaćena je novim licima

Tekst: BURO.

Eleven, Dustin, Lucas i Mike čine ekipu od čijih avantura već od prve sezone nismo mogli da odvojimo pogled. Podjednako smo zavoleli Max koja im se kasnije pridužila, a u novoj sezoni upoznaćemo još novih lica. Iako još ne znamo tačan datum izlaska 4. sezone popularne serije, trejler deluje obećavajuće.

Upoznajte nove likove četvrte sezone serije “Stranger Things” (фото 1)

Budući da se u trejleru nalazi neobičan sat, internetom su krenule da kruže pretpostavke da ćemo možda u novoj sezoni gledati putovanje kroz vreme u novoj sezoni. Pored toga, rečenica “Nismo više u Hawkinsu” navela nas je da mozgamo da li ćemo ovog puta gledati neko još bizarnije mesto.

Upoznajte nove likove četvrte sezone serije “Stranger Things” (фото 2)

Pored toga što stiže nova sezona, i donosi novi zaplet a možda i lokaciju, stižu i sasvim novi likovi koje je ekipa iza profila "Stranger Things" predstavila na svom Twitter-u.

Upoznajte nove likove četvrte sezone serije “Stranger Things” (фото 3)

U novoj sezoni gledaćemo Vickie, kul štreberku koja će privući pažnju jednog od naših omiljenih heroja. Nju igra Amybeth McNulty, publici poznata po drugoj poznatoj seriji - "Anne with an E". Pored nje, upoznaćemo i Patricka, zvezdu srednje škole. On je talentovani košarkaš koji naizgled ima dobar život, čiji će se tok posle jednog događaja okrenuti naopako. Njega će igrati mlada nada - Myles Truitt. Izvesna Ms. Kelly, odnosno, Regina Ting Chen naći će se u ulozi savetnice koja ima posebnu emptatiju za srednjoškolce koji imaju najviše problema a Chrissy, u čijoj će se ulozi naći Grace Van Dien, je glavna čirlidersica i najpopularnija devojka u srednjoj školi. Ispod te savršenosti, ona krije mračnu tajnu koja će zakomplikovati tok već dovoljno zamršenih događaja.

Jedva čekamo nastavak misterije, kao i nove glumce koji će sigurno doneti osveženje jednoj od naših omiljenih serija.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor