Znamo datum premijere 4. sezone „Never Have I Ever“

    19.04.2023.
    RECOMMENDED

    Ukoliko gledate teen dramu „Never Have I Ever“, obradovaće vas vest da na Netflix uskoro stiže četvrta sezona serije. Ukoliko je ne pratite, možda je ovo savršena prilika da kliknete play.

    Protagonistkinja, Devi, imala je buran period koji je prikazan u prethodnoj sezoni. Mučilo ju je važno pitanje koje se ticalo nastavka njenog školovanja na prestižnom internatu u Koloradu, ali iznad svega, ljubavni trougao u kom je predugo zaglavljena. Nove epizode prikazaće njene poslednje srednjoškolske dane i ono što vas sigurno najviše zanima – njen odnos sa Benom. Pakston će i dalje biti prisutan u poslednjoj sezoni, a kreatorke serije su poručile da ćemo i dalje, zajedno sa Devi, biti zaglavljeni u njenim ljubavnim zavrzlamama. Ona i njeni prijatelji u novim epizodama nastavljaju da se kreću kroz trnovito sazrevanje i odrastanje, boreći se sa starim i obračunavajući sa novim partnerima, izazovima i odlukama koje će uticati na njihovu budućnost. Ono što je novo jeste da će se glumac Michael Cimino, zvezda serije „Love, Victor“ pridružiti ekipi u poslednjoj sezoni kao Ethan, skejter i novi učenik Sherman Oaks High. Jaren Lewison, glumac koji tumački lik Bena Grossa, podelio je sopstveno viđenje velikog finala: „Mislim da je način na koji su autorke pristupile ovoj četvrtoj sezoni bio s tolikom pažnjom i tako upornim i pedantnim planiranjem da svi uživamo u činjenici da ćemo imati tako savršen i dobar kraj.“

    U avgustu 2022, kokreatorka serije Mindy Kaling najavila je da će četvrta sezona biti poslednja „Nažalost, mladi ljudi odrastaju i ne možete zauvek imati 17 godina. Zaista sam zadovoljna gde smo završili sa pričama i rastom likova. Bilo je to veoma emotivno finale. Zaista volim ovaj svet i ono što su glumci doneli ovim likovima. To je učinilo ovo jednim od najboljih kreativnih iskustava u mom životu“, izjavila je glumica i komičarka. Premijera je zakana za 8. jul, do tada uživajte u ukusu najslađeg parčeta kroz trejler za 4. sezonu.

    Saznaj više:
    Povezani članci: