WASABI: Iznenađujući Loewe miris za kuću

    12.06.2024.
    RECOMMENDED

    Uvek u sezoni, Loewe je upravo predstavio prilično jedinstven i ekskluzivan dodatak svojoj kolekciji za dom. Iznenađujući novi miris? Topla, slatka i emotivna mešavina Wasabija.

    Pravi obožavaoci možda neće biti toliko šokirani ovim inače retkim mirisom, s obzirom na to da Loewe kolekcija mirisa za dom već uključuje mirise poput listova paradajza, origana i bršljana. Kreativni direktor brenda, Jonathan Anderson, i kućni parfimer Nuria Cruelles, očigledno imaju sklonost ka biljkama, cveću i začinima.

    Međutim, Wasabi je prilično nov, iako je kao kulinarski delikates poznat vekovima. (Doslovno. Najstariji zapis o wasabiju datira iz 8. veka, prema podacima brenda Loewe). Napravljen od korenovih stabljika biljke Eutrema japonicum, zeljaste višegodišnje biljke koja je poreklom iz Japana, Koreje i ruskog Dalekog istoka, ova besprekorna biljka prirodno raste duž korita potoka u planinskim dolinama reka.

    Luksuzno Loewe zadovoljstvo

    Luksuzni mirisi za kuću postali su popularan način za unapređenje ambijenta i stvaranje opuštajuće atmosfere u domovima. Oni mogu transformirati prostor i pružiti osećaj udobnosti i sofisticiranosti. To mogu biti sveće – aromatične sveće su klasičan izbor za miris doma. Proizvode ih renomirani brendovi kao što su Jo Malone, Diptyque, i Byredo, a od pre nekoliko godina i Loewe. Često dolaze u elegantnim pakovanjima i sadrže složene mirisne note koje mogu uključivati cvetne, drvene, začinske i voćne akorde. Tu su i sve popularniji difuzeri koji koriste štapiće koje se natapaju u mirisno ulje i polako oslobađaju miris u prostor. Dizajnirani su da traju duže i često dolaze u staklenim bocama sa sofisticiranim dizajnom.

    I ono zbog čega smo svi tu kad su mirisi za kuću u pitanju – postoje sprejevi za prostor koji omogućavaju trenutno osveženje i dostupni su u različitim varijantama, a u njih spadaju luksuzni sprejevi koji sadrže visoko koncentrisane parfemske esencije i dolaze u elegantnim flašicama.

    loewe 2

    Španski brend Loewe je svoju verziju kulinarskog delikatesa pretvorio u intenzivan, začinjen miris, sa slanim notama basmati pirinča i citrusnim notama limunove trave. Dizajniran je da stvori energičnu atmosferu u svakom prostoru.

    Novi miris dostupan je u svim Loewe Home Scents oblicima, uključujući mirisne sveće u tri različite veličine, svećnjake sa mirisom voska i sprejeve za prostor.

    Cena Loewe Home Scents Wasabi mirisa kreće se između 120 i 495 američkih dolara i dostupan je na njihovom sajtu i u odabranim prodavnicama.

    Fotografije: Loewe

    Saznaj više:
    Povezani članci: