Dobrodošla jeseni: Ove sveće će vam ulepšati atmosferu kod kuće

12.10.2023.
RECOMMENDED

Pristiže period godine kada se noći provode kod kuće uz čašu vina i pod toplim ćebetom. Takvoj atmosferi uvek doprinosi kvalitetna sveća kao oličenje hygge filozofiji. Od luksuznih high-end sveća do onih na bazi prirodnih sastojaka, izdvajamo naš odabir najlepših sveća za jesen.

Palo Santo 14, Le Labo

CNDCP14100 PRODUCT 01 IMG 1200 PALOSANTO14 1884729864

Uz Diptyque, Le Labo sveće su među omiljenima na luxe tržištu i mogu se nabaviti u Metropolitenu. Palo Santo 14 je drvo koje donosi svežinu punu energije, pa ipak, kada se upotrebljava sirovo drvo, miris može da bude preterano jak. Le Labo ga je dobro podesio i, čuvajući dušu ovog originalnog sastojka, kreiran je topao i ugodan mirisni akord, dodatkom kedra i tamnim smolama labdanuma, tamjana i pačulija.

Cuir Nuit, Zara Home

7459705823 2 1 1


Zara Home je nepogrešiv izbor za kućnu dekoraciju, a njihova proizvodnja sveća i mirisa za kuće postaje sve bolja. Ova mirisna sveća nastaje na blistavoj noti bergamota koja se savršeno stapa sa vitalnošću začinskih nota bibera. Pored toga, kožne note su pomešane sa pačulijem i vetiverom, dodajući dašak neodoljive elegancije.

Black Fig, P.F. Candle Co

SC28 grande

Ovaj brend sveća iz Los Anđelesa drže bračni par Kristen Pumphrey i Thomas Neuberger, a kod nas se može poručiti na Pure Market sajtu. Kreirana na bazi sojinog voska, sve P.F. Candle Co, miris Black Fig je začinjen i sladak i evocira sećanja na smokve u dvorištu i nečega što se peče u rerni. Prava sezonska poslatica za ljubitelje hygge atmosfere!

Chimney, Zara Home

2482705500 2 1 1

U rangu Black Fig sveće, Chimney od Zara Home je idealna dobrodošlica za hladnije dane. Gornje note prizivaju miris drveta za ogrev sa kožom i drvenastom brezom, dok note kašmira i mahovine evociraju osećaj topline. Pored toga, elegantna ambalaža može poslužiti kao dekorativni detalj i nakon što istrošite sveću.

21:30 Sous les draps, D’Orsay

21.30 Sous les draps 190G

Svaka D’Orsay sveća (kolekcija se može pronaći u Metropolitenu) posvećena je određenom dobu dana, a naš odabir je ova večernja varijanta.  „Sous les draps” što znači  „U postelju” je cvetno-začinskog mirisa i evocira dodir kože uz kožu.

Saznaj više:
Povezani članci: