La Dolce Vita u srcu Beograda: Novo mesto na Kosančićevom Vencu koje morate posetiti

  15.05.2024.
  RECOMMENDED

  Beograd dobija jedinstveno mesto koje spaja italijanski način života i vibrirajući puls našeg glavnog grada – nesvakidašnji koncept Amalfi Terrazza otvara svoja vrata za posetioce u petak 17. maja, na adresi Kosančićev venac 27.

  Za poseban umetnički doživljaj Amalfi obale, u vidu impozantnih kolonada i ostrva za sedenje, zaslužan je redovni profesor Fakulteta primenjenih umetnosti, Marko Lađušić sa svojim timom.

  Smeštena u srcu grada, nadomak Save, u okviru manifestacije „Beogradski dani porodice“, novi lokal nudi besplatan i posebno osmišljen program svakog petka, subote i nedelje, od 17. maja pa sve do 9. juna, u periodu od 18 do 23 časa. 

  Amalfi Terrazza 1

  Svaki petak biće rezervisan za DJ nastupe poznatih ličnosti koje su muzičku inspiraciju za set pronašle u spoju Italije i Srbije. Subotom posetioce očekuju matinee zabave, dok će nedeljom Amalfi Terrazza postati bioskop na otvorenom, sa projekcijama kultnih italijanskih filmova.

  Osim ovih tematskih večeri, u okviru koncepta premijerno će biti predstavljen i novi Malfy džin koji dolazi u četiri ukusa: Malfy con Limone, Malfy Gin Rosa, Malfy con Arancia i Malfy Originale.

  Amalfi Terrazza 3

  PROGRAM ZA PRVU NEDELJU (OD 17. DO 19. MAJA)

  U petak će se pevačica Sara Jo naći u ulozi DJ-a i i biraće svoju omiljenu muziku iz Italije, zemlje u kojoj je rođena. Subota je rezervisana za matinee zabavu sa specijalnim muzičkim repertoarom koji će povezati najbolje iz Srbije i Italije, dok će u nedelju pod beogradskim nebom posetioci uživati u kultnom italijanskom filmu Il Postino.

  Saznaj više:
  Povezani članci: