MARIJA TARLAĆ predstavila Capsule kolekciju inspirisanu Amalfi obalom i La Dolce Vita stilom

    05.06.2024.
    RECOMMENDED

    U prelepom ambijentu Amalfi Terrazze na Kosančićevom vencu, poznata domaća dizajnerka Marija Tarlać održala je prvu samostalnu reviju na kojoj je predstavila svoju capsule kolekciju inspirisanu živopisnom Amalfi obalom i jedinstvenim stilom la dolce vita. Posebno osmišljena kolekcija nosi pečat šarma i harizme najromantičnijeg dela Italije. Marija je sa strašću kreirala svaki komad, sa ciljem da dame pronađu nešto što će nositi svakodnevno, istovremeno osećajući udobnost i eleganciju.

    Warp studio Amalfi Terrazza
    Warp studio Ana Stanic

    „Kolekciju smo stvarali nekoliko meseci i čini je 20 različitih modela. Želela sam da kreiram komade koje će žene moći da nose svaki dan, ali da im udahnem za nijansu maštovitiji izraz i elegantniju viziju, apsolutno nešto što bih i sama sa uživanjem ponela. Raskošne duge haljine, suknje, topovi, sakoi – svaki od ovih komada kreiran je sa posebnom pažnjom jer su za mene imperativ preciznost izrade, kao i kvalitet materijala“, otkrila je Marija.

    MARIJA TARLAĆ: VEČE SVILE I VISKOZE

    Kolekcija je izrađena od visokokvalitetnih materijala poput svile i viskoze, a krojevi su pažljivo osmišljeni kako bi istakli žensku figuru. Paleta boja obuhvata azurno plavu, žutu, roze i narandžastu, pozivajući na beskompromisno uživanje u never ending letnjim danima.

    „Inspiraciju za boje sam pronašla kako u Amalfi obali, tako i u Malfy džinu koji dolazi u četiri ukusa – Malfy Gin Rosa, Malfy con Limone, Malfy con Arancia i Malfy Originale. Otuda u kolekciji kombinacija boja koje predstavljaju boju limuna, pink grejpfruta, boju narandže i plavu. Ovo je kolekcija koja poziva na uživanje u trenutku, baš ono šta želimo od leta koje nam dolazi. Zato mi je posebno drago što sam svoju prvu samostalnu reviju i predstavljanje ove capsule kolekcije imala baš na Amalfi Terrazzi koja se savršeno uklopila u taj la dolce vita stil“, dodala je Marija.

    Warp studio revija
    Warp studio Marija Tarlac revija

    Predstavljanju kolekcije prisustvovao je i veliki broj poznatih ličnosti, influensera i ljudi iz sveta mode – glumci Nataša Ninković, Katarina Radivojević i Vladimir Aleksić, pevačice Seka Aleksić i Ana Stanić, TV lica Jovana Joksimović, Aleksandra Jeftanović, Boško Jakovljević i Biljana Obradović, influenserka Ena Luna kao i mnogi drugi.

    Glumica Katarina Radivojević nije krila oduševljenje novom kolekcijom. „Revija je bila divna, zaista sam uživala. Inače obožavam da nosim Marijine modele i ponosna sam na to u kakvu je kreatorku izrasla. Znam je jako dugo i ona je uvek bila neko ko ima stila, a ova kolekcija je baš ono šta ja volim – ležerni komadi koji naglašavaju ženstvenost“, istakla je Katarina Radivojević.

    Vanvremenski modeli, stvoreni da se nose iz godine u godinu, biće dostupni u Marija Tarlać Store u Beogradu. Do tada, posetite Amalfi Terrazzu na adresi Kosančićev venac 27 i doživite čaroliju Amalfi obale u samom srcu Beograda. Više informacija o programu i konceptu terase možete pronaći na Instagram profilu @amalfiterrazza, kao i na zvaničnom sajtu.

    PROGRAM NA AMALFI TERRAZZI (KOSANČIĆEV VENAC 27)


    ZA NEDELJU OD 7. DO 9. JUNA
    RADNO VREME OD 18H DO 23H

    PETAK, 7.jun– DJ set sa poznatima
    Sajsi MC naći će se u ulozi DJ-a od 20.30h i puštaće italijanske hitove.

    SUBOTA, 8. jun – Amalfi matinee
    Matinee zabava sa specijalnim muzičkim repertoarom koji će povezati
    najbolje iz Srbije i ltalije.

    NEDELA, 9. jun – Veče italijanskog filma

    Druženje na Amalfi Terrazzi počinje uz odličnu muziku i Malfy koktele dok od 20.30h sledi projekcija italijanskog filma ,, Hleb i lale“ U slučaju lošeg vremena, događaji će biti odloženi.

    Foto: Warp Studio

    Saznaj više:
    Povezani članci:

    No results found.