MET Design Weekend, po PRVI PUT u Beogradu i Nišu, evo šta nam donosi

  27.02.2024.
  RECOMMENDED

  Univerzitet Metropolitan s ponosom predstavlja MET Design Weekend, inovativni događaj koji će se održati od 3. do 4. marta u Beogradu i Nišu.

  Ovaj jedinstveni događaj okupiće mlade dizajnere, umetnike i kreativce iz različitih disciplina, nudeći im priliku da istraže najnovije trendove i tehnike u svetu dizajna.

  full hd

  MET Design Weekend

  Šta vas očekuje:

  Inspirativni govornici: iskusni stručnjaci iz oblasti dizajna deliće svoja iskustva, izazove i vizije koje oblikuju današnji svet dizajna kroz panel diskusije i predavanja.

  Interaktivne radionice: ne propustite priliku da učestvujete u interaktivnim radionicama koje će pokriti različite aspekte dizajna. Bez obzira na nivo znanja koje posedujete, pronaći ćete nešto novo i izazovno.

  Nagrade za kreativnost: najbolji radovi osvojiće vredne nagrade, uključujući vaučere za upis na Univerzitet Metropolitan.

  Networking: povežite se sa stručnjacima iz industrije, kao i sa svojim vršnjacimai stvarajte veze koje će oblikovati vašu karijeru u dizajnu.

  Pop-up Izložba: otkrijte raznolikost i kreativnost studenata Fakulteta digitalnih umetnosti kroz pop-up izložbu koja će takođe imati humanitarni karakter, pomažući zajednici kroz ARTISTS ANONYMOUS, fueled and powered by Univerzitet Metropolitan.

  MET Design Weekend je prilika da zaronite u svet kreativnosti, steknete nova znanja i iskustva i razmenite ideje sa stručnjacima i vršnjacima iz oblasti dizajna.

  Učešće je besplatno, ali mesta su ograničena. Prijavite se kako biste obezbedili svoje mesto na vreme na ovom specijalnom događaju. 

  PRIJAVI SE

  Photo: Promo

  Saznaj više:
  Povezani članci: