Pretraga

Brad Pitt osnovao je modni brend

Brad Pitt osnovao je modni brend

Tekst: BURO.

Foto: @godstruecashmere

Brad Pitt je ovog leta bio poprilično zauzet promovisanjem svog novog filma i privlačenjem pažnje svojim izdanjima na crvenom tepihu, ali sada znamo da to nije bio jedini poslovni poduhvat kojim se bavio: naime, juče je puštena u prodaju njegova prva linija odeće!

Brad Pitt osnovao je modni brend (фото 1)

Radi se o luksuznoj liniji kašmirskih komada God's True Cashmere koju je osnovao zajedno sa svojom prijateljicom dizajnerkom nakita i holističkom healerkom Sat Hari. Iako je brend osnovan još 2019. godine i imao je svoj soft launch 2020, do sada se komadi praktično nisu mogli nigde kupiti. NJihov model poslovanja bio je izuzetno hermetičan ali cene košulja od 2000 dolara nisu ih sprečile da već naprave bazu veoma odanih i veoma probranih kupaca, među kojima su i sestre Olsen i Jennifer Garner.

Brad Pitt osnovao je modni brend (фото 2)

Najkvalitetniji kašmir (Hari je odrasla u Indiji i pravi je znalac), unikatna tkanja i kombinacije boja zaštitni znak su znak brenda, ali to nije sve. Budući da je Sat Hari i healer, u dizajn je inkorporiran i element spiritualnosti putem upotrebe poludragog kamenja i kristala. "Na našem telu postoji 7 čakri," objašnjava ona. "Tu činjenicu smo iskoristili kada smo pravili dugmeta, na primer. Ona su izrađena od različitog poludragog kamenja poput tigrovog oka, rozenkvarca, mesečevog kamena, ametista, smaragda (...) kako bismo ih aktivirali." 

Brad Pitt osnovao je modni brend (фото 3)

Svi komadi namenjeni su i ženama i muškarcima, a karakterišu ih udobnost i prilagodljivost različitim (casual) prilikama kako pravom diskretnom luksuzu i priliči. Od 1. septembra, Gos's True Cashmere dostupan je na legendarnoj londonskoj adresi Selfridges.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor