Pretraga

Converse proslavlja povratak omiljene košarkaške ekipe na veliko platno limitiranom kolekcijom Tune Squad

Converse proslavlja povratak omiljene košarkaške ekipe na veliko platno limitiranom kolekcijom Tune Squad

Tekst: BURO.

Converse, LeBron James i Looney Tunes na istom mestu znači samo jedno - sprema se nešto krajnje originalno! Upravo to se i dešava: film “Space Jam: New legacy” stiže nam u bioskope, kao i na HBO, a tim povodom, Converse je redizajnirao neke od svojih najpopularnijih klasika i sada će se na njima naći glavni likovi iz našeg detinjstva: Bugs, Lola, Tweety, Daffy i novo, ali poznato lice - LeBron James.

Converse proslavlja povratak omiljene košarkaške ekipe na veliko platno limitiranom kolekcijom Tune Squad (фото 1)

Converse limitiranu kolekcija garderobe i obuće sa prilagođenim dizajnom, dolazi nam dvadeset pet godina od originala - Chuck 70, Pro Leather i Chuck Taylor All Star - LeBron i Tune Squad unose magiju u prepoznatljive modele za nove generacije. Ovaj prilagođeni dizajn prepun je detalja poput legendarnih prstenova u boji, podebljane grafike Tune Squad i specijalnog tretmana logotipa Space Jam: New Legacy Converse. 

Reč je o ograničenoj kolekciji, ali dobra stvar jeste da ista nije fokusirana samo na decu, budući da svoje favorite možete naći u veličinama i za odrasle, a sve u duhu zabave i razigranosti. Ko još (stvarno) želi da odraste?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor