Converse proslavlja povratak omiljene košarkaške ekipe na veliko platno limitiranom kolekcijom Tune Squad

    15.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/converse_cover.jpg

    Converse, LeBron James i Looney Tunes na istom mestu znači samo jedno – sprema se nešto krajnje originalno! Upravo to se i dešava: film “Space Jam: New legacy” stiže nam u bioskope, kao i na HBO, a tim povodom, Converse je redizajnirao neke od svojih najpopularnijih klasika i sada će se na njima naći glavni likovi iz našeg detinjstva: Bugs, Lola, Tweety, Daffy i novo, ali poznato lice – LeBron James.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/1626356651555573-scaled.jpg

    Converse limitiranu kolekcija garderobe i obuće sa prilagođenim dizajnom, dolazi nam dvadeset pet godina od originala – Chuck 70, Pro Leather i Chuck Taylor All Star – LeBron i Tune Squad unose magiju u prepoznatljive modele za nove generacije. Ovaj prilagođeni dizajn prepun je detalja poput legendarnih prstenova u boji, podebljane grafike Tune Squad i specijalnog tretmana logotipa Space Jam: New Legacy Converse. 

    Reč je o ograničenoj kolekciji, ali dobra stvar jeste da ista nije fokusirana samo na decu, budući da svoje favorite možete naći u veličinama i za odrasle, a sve u duhu zabave i razigranosti. Ko još (stvarno) želi da odraste?

    Saznaj više:
    Povezani članci: