Pretraga

Da li je ovo najudobnija Extreme Intimo kolekcija do sada? O da!

Da li je ovo najudobnija Extreme Intimo kolekcija do sada? O da!

Tekst: BURO.

Naša opsesija udobnim ležernim komadima ne prestaje! Kako je jesen zamenila iskričave tople dane tako smo poželeli da se ušuškamo i pripremimo za „zimski san“. Kao poručena u radnjama se pojavila nova limitirana kolekcija brenda Extreme Intimo koja je donela sve što nam je potrebno ovih dana. Fin pamuk, nežan pliš i krojeve koji deluju kul, a ne sputavaju nas u svakodnevno životu.

Da li je ovo najudobnija Extreme Intimo kolekcija do sada? O da! (фото 1)
Da li je ovo najudobnija Extreme Intimo kolekcija do sada? O da! (фото 2)
Da li je ovo najudobnija Extreme Intimo kolekcija do sada? O da! (фото 3)

„Comfort“ kolekcija dizajnirana je za one trenutke opuštanja i dokolice: od razvlačenja na doručku, preko brzinskog kruga po gradu, do uživanja uz film i kokice. Duksevi, gornji i donji delovi su osmišljeni tako da se mogu kombinovati u nedogled, kako po bojama, tako i po krojevima.

Da li je ovo najudobnija Extreme Intimo kolekcija do sada? O da! (фото 4)
Da li je ovo najudobnija Extreme Intimo kolekcija do sada? O da! (фото 5)

Pored nezaobilazne bele i crne, tu su bor zelena i roze boja koje su trenutno sveprisutne u modnom svetu. Modeli se kreću od onih skroz casual (kao što su veliki duksevi sa kapuljačama), do setova uz koje komotno možete dodati sako i otići do kancelarije. U svakom slučaju zagrljaj mekanog materijala će poručiti da će sve biti u redu.

Da li je ovo najudobnija Extreme Intimo kolekcija do sada? O da! (фото 6)
Da li je ovo najudobnija Extreme Intimo kolekcija do sada? O da! (фото 7)
Da li je ovo najudobnija Extreme Intimo kolekcija do sada? O da! (фото 8)
Da li je ovo najudobnija Extreme Intimo kolekcija do sada? O da! (фото 9)

Sa svakom limitiranom kolekcijom Extreme Intimo pravi iskorak u istraživanje novih artikala, pa tako su ovog puta dodali kačkete, koji takođe stižu u 4 različite boje sa zabavnim ispisima. Pa svetu možete poručiti da ste danas „happy“, ili da širite „good vibes“. Kolekcija sadrži ograničen broj komada pa se potrudite da se izborite za svoj favorit. Naša preporuka? Mekane pamučne potkošulje – must have.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor