Extreme Intimo nas sve poziva na zajedničku borbu za bolju budućnost i lepše nove početke

24.11.2020.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/11/SLIKA_U_CLANKU_extreme.jpg

Već nekoliko puta tokom istorije je potvrđeno da baš oni  najsivlji dani mogu da iznedre neke  divne trenutke za pamćenje. Nalazimo se u skroz neobičnoj godini, ali i onoj u kojoj ima više prostora nego ikada za pokazivanje podrške, ljubavi i solidarnosti. Sa takvom idejom na umu, Extreme Intimo je predstavio izuzetno važnu akciju u koju su uložili mnogo ljubavi, ideje i energije. Novi video je jedna od lepših stvari koje smo videli u poslednje vreme, izmamio nam je osmeh na lice i podsetio koliko je važno da dajemo podršku, primamo i šaljemo ljubav. U humanitarnoj akciji #stvarnoželim svi su pozvani da klikom na share opciju ovog videa i kupovinom artikala iz novogodišnjih kolekcija #fluffydreams ili #newyearscollection u periodu od 24. novembra do 31. decembra 2020. godine doniraju sredstva za porodilišta.

Kompanija je objavila da svaki share videa ima vrednost od 100rsd/1eur (ili 2km, ili 7 kuna ili 50 makedonskih denara, ili kako god želite da računate) i za samo 14 časova, video je podeljen preko 32 hiljade puta što čini prikupljenih preko 27.000 evra za porodilišta! Ovakva munjevita reakcija i prikupljena suma ispunjavaju nas srećom i verom da postoji bolje sutra. Akcija se nastavlja u svim radnjama i na sajtu, gde će se prikupljanje sredstva nastaviti kroz kupovinu prazničnih kolekcija.

Svi znamo šta nam je činiti. Za sebe, razmislite o tome šta stvarno želite, a svi zajedno pokušajmo da napravimo neke nove šanse za one koji stvarno tek počinju.

Saznaj više:
Povezani članci: