Pretraga

I Burberry je napravio zaštitne maske i naravno da su karirane

I Burberry je napravio zaštitne maske i naravno da su karirane

Tekst: BURO.

Ako ćemo nositi maske u javnim prostorima, a po svemu sudeći hoćemo i to još neko vreme, onda neka to bar bude sa stilom. Ovo je logika kojom se vode mnoge modne kuće, od onih alternativnijih poput Collina Strada pa sve do mejnstrim giganata. Poslednji u nizu koji je izbacio svoju verziju jeste britanski Burberry i, naravno, krasi je legendarni check.

I Burberry je napravio zaštitne maske i naravno da su karirane (фото 1)

Burberry maske dolaze u dve varijante Nova Check kariranog dezena prepoznatljivog iz aviona, a to su standardna kamel i svetloplava podloga. Svaka maska napravljena je od tkanina koje su već postojale na lageru i jednostavno im je promenjena namena, a odlikuje ih i nova tehnologija koja uništava mikobe i pruža Particle Filtration Efficiency (PFE). Svaka maska dolazi u posebnoj torbici od istog materijala u kojoj treba da se drži kada nije na licu kako bi ostala čista i zadržala svoja svojstva.

I Burberry je napravio zaštitne maske i naravno da su karirane (фото 2)

Burberry će deo profita od prodaje maski donirati svom Burberry Foundation COVID-19 Community Fund-u koji je ustanovljen u aprilu ove godine. Dakle, 20% zarade biće upotrebljeno kao pomoć zajednicama ugroženim pandememijom na globalnom nivou. Sama fondacija već je donirala sredstva nekolicini bolnica u Velikoj Britaniji, kao i za istraživanja za vakcinu i kompanijama koje proizvode zaštitnu opremu. Maske još uvek nisu u prodaji ali se možete upisati na listu čekanja i svoju osigurati na njihovom sajtu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor