Pretraga

Kate Moss je novo zaštitno lice brenda Kim Kardashian

Kate Moss je novo zaštitno lice brenda Kim Kardashian

Tekst: BURO.

Kim Kardashian (još uvek) West nije mnogo razmišljala oko toga koga da angažuje kao novo lice za svoj brend donjeg veža Skims (koji je pažljivo plasirala u centar pažnje svih medija i mnogo pre samog lansiranja) čak i ako smo se mi začudili ovom spoju. Kate Moss je modna ikona koja ne priznaje granice vremena, koja ima univerzalan uticaj i čija privlačnost i energija apsolutno ne gube na snazi.

Upravo je mladalačka energija kojojm Kate zrači to što je Kim privuklo kada su se pre više godina upoznale na rođendanskoj žurci koju je organizovao Riccardo Tisci. "Odmah smo se združile i od tog dana smo prijateljice," izjavila je Kim. "Volim njen smisao za humor, zarazan smeh i slobodan duh."

Kate Moss je novo zaštitno lice brenda Kim Kardashian (фото 1)
Kate Moss je novo zaštitno lice brenda Kim Kardashian (фото 2)

 

U upravo lansiranoj Skims kampanji, Kate se pojavljuje u klasičnim modelima, sa svojom razbarušenom kosom i napućenim ustima, preplanula u Kim fazonu (ipak je to jedan pravi Kardashian brend). Sa same Kate ništ ne odvlači pažnju, ona je zvezda, što je i bila originalna zamisao same Kim. "Sve je 100% Kate being Kate - ona je najbolja u poslu sa dobrim razlogom."

Kim je već osvojila SAD tržište zahvaljujući svojoj mreži (i pre svega sestrama), a ovo je čini se korak ka osvajanju Evrope. Nema sumnje da će preko Kate stići do potpuno nove grupe kupaca, možda čak i do nas.