Pretraga

Kate Moss je novo zaštitno lice brenda Zara

Kate Moss je novo zaštitno lice brenda Zara

Tekst: BURO.

Foto: Press

Čini se da Kate radi više nego ikad i da svake sezone ima nekoliko novih ugovora i naslovnih strana. Tu su kampanje za Coach, Charlotte Tilbury, Messika nakit, čak i Skims. A pored svoje, Moss vodi i svoju modnu agenciju, i kroz mankenstvo vodi i svoju ćerku Lilu Moss koja je zajedno sa njom nosila Fendi reviju visoke mode.

Kate Moss je novo zaštitno lice brenda Zara (фото 1)
Kate Moss je novo zaštitno lice brenda Zara (фото 2)

Do sada se već nekoliko puta pojavila u kampanjama za Zaru, a posljednja u nizu je nedavno stigla na američko tržište i snimljena je za limitiranu kolekciju party komada. Posebna je po dve stavke, od kojih je prva ta da vizuale potpisuje legendarni David Sims, a kreativno ali i po tome što je kreativni direktor kako kampanje tako i same kolekcije još jedna modna ikona koja je u rangu sa Kate.

Kate Moss je novo zaštitno lice brenda Zara (фото 3)
Kate Moss je novo zaštitno lice brenda Zara (фото 4)
Kate Moss je novo zaštitno lice brenda Zara (фото 5)

U pitanju je Emmanuelle Alt koja je na mestu glavne i odgovorne urednice francuskog izdanja magazina Vogue zamenila Carine Roitfeld i godinama vodila časopis. Alt je pre svega vrhunska stilistkinja i žena koja je oblikovala novi imidž brenda Balmain dok ga je vodio Christophe Decarnin. Pre nepunih godinu dana je dala otkaz u francuskom Vogueu i izjavila da će se posvetiti privatnim projektima, od kojih je ova Zarina kolekcija je verovatno samo jedan u nizu koji možemo očekivati. Kako god bilo, uživamo u svemu što je ova legendarna ekipa napravila.

Kate Moss je novo zaštitno lice brenda Zara (фото 6)
Kate Moss je novo zaštitno lice brenda Zara (фото 7)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor