Pretraga

Milica Opačić predstavila je novu capsule kolekciju

Tekst: BURO.

Moda ne staje već nastavlja u drugačijim oblicima nesmanjenom brzinom. Milica Opačić se tako odlučila da po izbacivanju kolekcije za proleće/leto ne troši vreme već da odmah uradi i capsule kolekciju za leto. Rezultat vam donosimo premijerno, proučite mini kampanju koju je uradio mladi fotograf Goran Popovski. Na prvi pogled odmah upadaju u oči boje i interesantni printovi, kakve do sada  niste imali prilike da viđate u MO première kolekcijama.

Milica Opačić predstavila je novu capsule kolekciju (фото 1)
Milica Opačić predstavila je novu capsule kolekciju (фото 2)

Milica nam je otkrila da je upravo to i bila ideja iza ove mini-kolekcije: napraviti must have komade u jarkim bojama i printovima za hrabre  žene koji se ne boje eksperimentisanja kada je odevanje u pitanju. Ključni predmeti kolekcije su blejzer i haljina, a jako nam se dopadaju i pantalone i bluza kao dodatak.

Milica Opačić predstavila je novu capsule kolekciju (фото 3)
Milica Opačić predstavila je novu capsule kolekciju (фото 4)

Većina stvari je izvedena, kao što smo već napomenuli, u printu: animal (zebra) i military print, ukombinovni sa pink satenom, lanom sa nežno roze prugicama i žuto-crnim pepitom ... Novitet za MO su i - wave bucket iliti “ribarski” šeširić i biciklističke koje su neočekivano kombinovane uz elegantan model blejzera sa naglašenim reverima i duplim kopčanjem. Sve fotografije ugledaće uskoro svetlost dana na MO première instagramu a modele možete pronaći u MO première radnji. 

Milica Opačić predstavila je novu capsule kolekciju (фото 5)
Milica Opačić predstavila je novu capsule kolekciju (фото 6)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor