Pretraga

Šminkerka serije \"Euforija\" lansira svoj make-up brend!

Šminkerka serije "Euforija" lansira svoj make-up brend!

Tekst: BURO.

Kada je stigla druga sezona serije „Euforija”, znali smo da sa njom dolaze i novi trendovi. Serija je redefinisala moć šminke i pokazalo se da ona može biti prilično snažan element pričanja priče. Doniella Davy je vodila računa o svakom detalju i svaki potez ruke imao je svoju svrhu, bilo da je u pitanju olovka za oči sa oštrim krilima za Maddie ili cirkoni na kapcima Cassie koji su joj poslužili da oslika njenu krhku prirodu.

Šminkerka nas je u prvim epizodama redovno častila cirkonima i šljokicama, a na vrhuncu zadatka i u novoj sezoni, potpisala se inovativnim, doduše manje svetlucavim kreativnim rešenjima, bojeći unutrašnja previranja Rue, Jules i ostalih devojaka u seriji. Opsesija njenim radom ne jenjava od premijere i bilo je samo pitanje trenutka kada će izbaciti brend sa svojim potpisom. To se najzad dešava!

 

Četa "Euforija" fanova potajno se nadala ovakvom ishodu, a ovo može poslužiti kao savršena prilika da zaigramo smelije kada je šminka u pitanju. Doniella će brend lansirati u maju, a mi jedva čekamo da rekreiramo naše omiljene make-up lookove!

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor