Šminkerka serije „Euforija“ lansira svoj make-up brend!

    21.02.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/02/euforijamakeupcover.jpg

    Kada je stigla druga sezona serije „Euforija”, znali smo da sa njom dolaze i novi trendovi. Serija je redefinisala moć šminke i pokazalo se da ona može biti prilično snažan element pričanja priče. Doniella Davy je vodila računa o svakom detalju i svaki potez ruke imao je svoju svrhu, bilo da je u pitanju olovka za oči sa oštrim krilima za Maddie ili cirkoni na kapcima Cassie koji su joj poslužili da oslika njenu krhku prirodu.

    Šminkerka nas je u prvim epizodama redovno častila cirkonima i šljokicama, a na vrhuncu zadatka i u novoj sezoni, potpisala se inovativnim, doduše manje svetlucavim kreativnim rešenjima, bojeći unutrašnja previranja Rue, Jules i ostalih devojaka u seriji. Opsesija njenim radom ne jenjava od premijere i bilo je samo pitanje trenutka kada će izbaciti brend sa svojim potpisom. To se najzad dešava!


     

    Četa „Euforija“ fanova potajno se nadala ovakvom ishodu, a ovo može poslužiti kao savršena prilika da zaigramo smelije kada je šminka u pitanju. Doniella će brend lansirati u maju, a mi jedva čekamo da rekreiramo naše omiljene make-up lookove!

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: