Pretraga

Nina Seničar i Jay Ellis su se venčali

Nina Seničar i Jay Ellis su se venčali

Tekst: BURO.

Nakon što su im se planovi više puta promenili zbog pandemije, poznata voditeljka i glumica Nina Seničar i holivudski glumac Jay Ellis ("Insecure", "Top Gun") venčali su se u Italiji.

Nina Seničar i Jay Ellis su se venčali (фото 1)

Venčanje je održano u vili u Toskani kako prenosi američko izdanje magazina Vogue, a od početka su znali da žele da se venčaju baš u toj zemlji zato što je ona bila destinacija njihovog prvog zajedničkog putovanja. Prvobitno planirana za jun 2019, ceremonija je zbog logističkih razloga i pandemije pomerana više puta, tačnije ovo je čak treći put da su je zakazivali. 

Nina Seničar i Jay Ellis su se venčali (фото 2)

Pokazalo se da "treća sreća" zaista važi i sama proslava trajala je ceo vikend, a započela je u Firenci gde se na jednom mestu okupilo nešto manje od 200 ljudi bliskih Nini i Jayu.

Na samom venčanju, Nina je nosila jednostavnu belu haljinu, a model pravljen po meri je bez bretela, sa punom suknjom i visokim šlicem koji potpisuju Dolce'Gabbana. Dress code za goste na ceremoniji u vili bio je da ponesu zemljane tonove koji su se savršeno uklopili u zalazak sunca u Toskani za vreme kog je održano venčanje. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor