Pretraga

Zavirite u tek otvoreni Balenciaga butik visoke mode u Parizu

Zavirite u tek otvoreni Balenciaga butik visoke mode u Parizu

Tekst: BURO.

Foto: Press

Ako ste ikad poželeli da probate haljinu koju čak ni Pepeljuga ne bi mogla da kupi tek-tako, onda stvarno imate razloga za slavlje. Prvi put od kada postoji, modna kuća Balenciaga vam nudi ovo iskustvo. Brend je nakon revije visoke mode za jesen/zimu 2022. otvorio butik u kome mogu da se probaju svi komadi iz upravo ove kolekcije koja se, kako i vrapci na grani znaju, ne može kupiti off the rack već samo naručiti - i to ukoliko pripadate vrlo uskoj odabranoj grupi.

Zavirite u tek otvoreni Balenciaga butik visoke mode u Parizu (фото 1)
Zavirite u tek otvoreni Balenciaga butik visoke mode u Parizu (фото 2)

U 8. Arondismanu, na korak od Jelisejskih polja, nalazi se novi concept store koji svim obožavaocima brenda i visoke mode daje šansu da zavire u svet visoke mode i ateljea u kojima se pravi. Taj svet je i dalje "poprilično nedostupan, pogotovo mlađim generacijama. U ovoj novoj radnji sada možete da doživite reinvenciju procesa i iskustva koje visoke mode koje Balenciaga pruža svojim klijentima. Veoma smo uzbuđeni što smo u prilici da prikažemo taj nivo zanatstva i umeća na svojoj istorijskoj adresi." izjavio je povodom otvaranja Cédric Charbi, CEO brenda.

Zavirite u tek otvoreni Balenciaga butik visoke mode u Parizu (фото 3)
Zavirite u tek otvoreni Balenciaga butik visoke mode u Parizu (фото 4)

Redizajnirani prostor nalazi se, naime, na mestu na kom se nalazila i originalna kuća visoke mode iz 1937. godine, a od sada dobija novi život. Sa uzbuđenjem očekujemo sledeći put u Pariz!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor