Anya Taylor-Joy je ambasadorka luksuznog nakita Tiffany & Co.

    07.10.2023.
    RECOMMENDED

    Tiffany & Co. je predstavio je najnoviju kampanju luksuznog nakita koja izgleda zaista zadivljujuće.

    Zaštitno lice i ambasadorka kuće je glumica Anya Taylor-Joy, koja nosi vanvremenske kreacije Schlumberger by Tiffany & Co.™ i remek-dela iz Plavog Kataloga za 2023. godinu.

    anya taylor joy 1

    Fotografije savršeno prikazuju klasični holivudski glamur sa modernim obrtom, kojom se pokazuje harmonija između tradicije i savremenog luksuza, nešto u čemu Tiffany & Co. briljira.

    Taylor-Joy, poznata po izvanrednom talentu na velikom platnu, besprekorno je preuzela glavnu ulogu u ovoj kampanji za nakit. Njena elegancija i dostojanstvo savršeno se slažu sa izvanrednim dijamantima i retkim komadima luksuznog nakita sa dragim kamenjem koje ona ponosno nosi.

    „Velika je čast biti lice kampanje za nakit Tiffany & Co. Kuća ima dugu istoriju dizajna i zanatsva, i radujem se što sam deo njihove izuzetne baštine.“ rekla je ponosito glumica.

    ptica na kamenu

    Među komadima nakita koji privlače pažnju nalazi se i čuvena Ptica na kamenu: glavna umetnička direktorka brenda Nathalie Verdeille, u saradnji sa dizajnerom nakita Jeanom Schlumbergerom, uspela je da udahne novi život figurama i motivima koji već gotovo dva veka inspirišu Tiffanyjeve zanatlije.

    Ova kampanja označava prekretnicu, u trenutku kad Tiffany & Co. slavi 186 godina umetničkog rada i zanatstva, dokazujući da prihvata promene, dok brine o nasleđu brenda.

    Saznaj više:
    Povezani članci: