Neponovljiva emocija svetske zvezde: Koncert Jasmin Levi 12. novembra u Srpskom Narodnom Pozorištu u Novom Sadu

  29.09.2023.
  RECOMMENDED

  Jasmin Levi, jedna od najvećih zvezda world music scene, kantautorka izraelsko – španskog porekla, premijerno će nastupiti u Novom Sadu 12. novembra u Srpskom narodnom pozorištu. Proslavljena umetnica vraća se u našu zemlju nakon fenomenalnog koncerta na ovogodišnjem Belgrade River Festu u organizaciji agencije „Stars&More“.

  Ovog novembra, Jasmin će u Novi Sad stići nakon koncerta u Sarajevu, a u oba grada nastupa u okviru turneje “Balkan Tour”. Snagom glasa i jačinom emocije,  ova svetska umetnica publiku vodi na put na kome se zaboravlja na sve brige i prepušta iskustvu, koje zasigurno dovodi do katarze. Atmosfera koje se uvek pamti, sasvim sigurno će biti pojačana u jedinstvenom ambijentu Srpskog narodnog pozorišta, koje važi za jednu od najlepših scena u našoj zemlji.  

  U pratnji svojih muzičara Jasmin stvara doživljaj utemeljen na ladino i flamenko kulturnoj baštini, prožet i modernijim zvukom, interpretirajući priče o ljubavima, poslednjim  zagrljajima, rastancima, slaveći život i emocije. Kako se u njenoj muzici jasno oseća sefardsko nasleđe i izraelski koreni, za vokal Jasmin Levi kaže se da je “glas svih kultura Mediterana”, od Izraela do Španije.
  Sama pojava Jasmin Levi verno dočarava ono o čemu peva, budeći jake osećaje kod publike, zbog čega se ubraja među one umetnike čiji rad pun potencijal ostvaruje upravo u interakciji sa njom na koncertima. Svaki minut njenog nastupa prožet je emocijama koje publiku vode kroz setu, bol, nostalgiju, ali i ljubav kao inspirišuću, pokretačku energiju i radost življenja.

  Pesmama “Una Noche Mas”, “La Alegria”, “Adio kerida”, “Olvidate de mi”, albumima “La Juderia”, “Mano Suave”, “Libertad”, ova umetnica se upisala u sam vrh top lista najslušanije muzike na planeti. 

  Ulaznice za koncert Jasmin Levi u Novom Sadu u prodaji su od ponedeljka, 2. oktobra na blagajni Srpskog narodnog pozorišta.

  Saznaj više:
  Povezani članci: