Kišobran slavi 14. rođendan, evo šta vas očekuje na velikoj žurci

    29.11.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/11/kisobran_cover.jpg

    Kišobran 3. decembra proslavlja 14. rođendan i svi su pozvani na žurku! Ona će se održati u klubu Drugstore, sa najviše izvođača do sada. 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/11/1669713431949838.jpg

    Na velikoj rođendanskog žurci na glavnoj bini uz Kišobran DJ-eve nastupiće Bojana Vunturišević i Džipsii, koji će predstaviti nekoliko numera sa njegovog nedavno objavljenog albuma, dok se specijalni gosti i dalje čuvaju u tajnosti. U crnoj sobi muziku će vrteti italijanski DJ, producent i menadžer Angis izdavačke kuće Samuele Pagliai zajedno sa vodećim DJ-evima beogradskog klabinga, Nikolom Vemićem i Ali Gunijem. Hodnik kluba zauzeće nova, mlada imena beogradskog klabinga: Stellarcompanion i Slippery Dimi, dok će se u chambersu održavati Kišobran showcase bina koja je rezervisana za mlade izvođače. Ovaj put su izabrana 4 predstavnika iz 4 različita muzička žanra: Gazorpazorp, Nihil, Crno Dete i Milf Magnet.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/11/1669713405438676.jpg

    Za 14 godina postojanja, Kišobran je organizovao razne događaje, poput obožavanih Kišobran žurki, podjednako voljenog Piknika u saradnji sa beogradskim muzejima i Hali gali festivala koji se trudi da predstavi nove i aktuelne muzičare, bendove i umetnike. Kišobran dugi niz godina aktivno sarađuje sa muzičkom agencijom Pop Depresija na čelu sa Ivanom Lončarevićem sa kojim je, pored organizovanja koncerata, pokrenuta izdavačka etiketa koja je ove godine proglašena za jednu od najaktivnijih u regionu.

    U narednoj godini Kišobran očekuje još puno novih izdanja u saradnji sa Pop Depresijom, koncerata domaćih i stranih bendova, novi Hali Gali projekti, nova sezona Piknika koja će podrazumevati i planove širenja na druge gradove pored Beograda, program art hub-a Kula koji će pored izložbi podrazumevati još više muzičkog i debatnog programa i još još mnogo toga.

    Karte za upad na rođendan su u pretprodaji u Zaokretu, a prodavaće se i na ulazu u Drugstore. Žurka startuje u 23h, vidimo se 3. decembra!

    Saznaj više:
    Povezani članci: