Ko će zameniti Samanthu u nastavku serije „Seks i grad“?

    25.05.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/sexandthecitycoverf.jpg

    Kakvo god zvanično mišljenje imali o popularnoj seriji, nezvanično je svima bila guilty pleasure. Stoga, naravno da smo se obradovali kada smo saznali da se sprema nova sezona. Naravno i da su se odmah javila pitanja: Da li je glumačka postava ista? Da li se Mr. Big vraća? Zašto se Samantha ne vraća? Neke odgovore smo dobili odmah, a neke saznajemo iz dana u dan.

    Prva dilema bila je da li se Zverka uopšte vraća. Dugo je važilo mišljenje da ne i da Chris Not neće nastaviti ovu sagu, ali kako trenutno svoje stvari – vraća se! I ne samo on – pojaviće se i Aiden. Dakle, ponovo ćemo se naći u ljubavnom trouglu, samo dvadeset godina kasnije. Pored muškog dela ekipe, koji je trenutno potvrđen, odluka Kim Catrall da ne učestvuje u nastavku je još uvek na snazi, i tako će i ostati, a kao njena „zamena“ (iako je svima jasno da legendarna Samantha ne može imati zamenu) glumačkoj postavi će se pridružiti Sara Ramírez, čuvena Callie iz druge popularne serije, Grey’s Anatomy.

    Sara se nedavno izjasnila kao non-binary, odnosno ne definiše se nužno kao muško ili žensko i čini se da će to u izvesnoj meri obeležiti i njenu ulogu. Ona će igrati stand up komičarku i podkasterku koja će u svom podkastu pokriti teme roda i seksualne fluidnosti, a Carrie će biti redovan gost. Izvršni producent je izjavio da se posebno raduje što će serija dobiti novog karaktera baš kao što je duhovita i talentovana Sara – veliko prisustvo sa velikim srcem.

    Lošu vest koju već dugo znamo je da Samantha neće biti deo nove sezone i uprkos novim likovima, nema sumnje da će nam ona verovatno i najviše faliti. Ipak, razočaranju tu nije kraj. Dodatno smo se razočarali kada smo saznali da ni fenomenalna kostimografkinja, Patricia Field, neće biti zadužena za legendarne autfite koje smo priželjkivali da ponovo vidimo. Ona će se pobrinuti za izgled Lily Colins u drugoj sezoni serije „Emily in Paris“ – kako su mnogo zaključili, mlađe verzije Carrie Bradshaw.

    Sve u svemu, kako bi Carrie verovatno rekla – Ne možemo da se ne zapitamo kako će nova sezona izgledati sa svim novitetima i izmenama.

    Saznaj više:
    Povezani članci: