Lady Gaga kakvu obožavamo se vratila!

    18.09.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/09/9111_cover.jpg

    Nakon nedelja spekulacija koji će biti sledeći singl sa njenog fenomenalnog albuma „Chromatica“, Lady Gaga je otklonila sve nedoumice tizerom za pesmu „911“. Sada je napokon stigao i ceo spot i moramo reći odmah: oduševljeni smo!

    Pored činjenice da Gaga u ovoj pesmi obrađuje važnu temu uzimanja psihofarmaka, spot nas je u sekundi podsetio zašto smo se zaljubili u Lady Gagu pre toliko godina: malo umetničko delo prepuno simbola, pažljivo promišljeno i vizuelno izvedeno do savršenstva.

    Gaga se vraća u pustinju kao što je to bilo u spotu za pesmu „Stupid Love“ ali ovaj put to nije vesela, dens priča sa gomilom igrača koji izgledaju kao da su ispali sa rejva iz 90-ih godina, već jedna ozbiljna fantazija puna simbola koji vam otkrivaju svoje značenje na samom iznenađujućem i neočekivanom završetku spota.

    Ostaje vam da pogledate ovo malo remek-delo sažeto u 4 minute i 42 sekunde koje je režirao Tarsem Singh Dhandwar (što u mnogome objašnjava stvari ako imate na umu da je režirao i legendarni spot za R.E.M. „Losing My Religion“) i koje obiluje simbolima i skrivenim značenjima. Na kraju „911“ Lady Gaga daje i mali skriveni tizer da je sledeći singl (ili spot) „Sine From Above“. A zamislite šta nas tek onda čeka kada se pojave zajedno Lady Gaga i Elton John!

    Saznaj više:
    Povezani članci: