Let’ Mix It! Weekend predvode svetske zvezde Denis Sulta i James Zabiela u Barutani 1 i 2. septembra

    27.08.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/670x830-2.png

    Let’s Mix It! Weekend se i ove godine ističe sa svojim muzičkim programom, koji će se održati 01.i 02. Septembra u Barutani na Kalemegdanu, sa početkom od 23h. do 05h. Line up ovog događaja sačinjen je sa trenutno najtraženijim svestkim izvođačima, miljenikom beogradske publike, maestralni di-džej i producent Denis Sulta, zatim, britanski producent i DJ James Zabiela, LA LA, kao i domaća podrška, pobednik LMI takmičenja DJ i producent Boško Baloš, finalista ovogodišnjeg LMI takmičenja Ivan Sabo, dok će veče zatvoriti prošlogodišnji pobednik LMI takmičenja DJ i producent Dakman.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Let27s20Mix20It20-1.png

    Prvo veče otvoriće finalista LMI takmičenja, DJ Ivan Sabo, koji se istakao svojim dinamičnim setom, kroz koji provlači House, BreakBeat Acid House, LA LA Lorenino poznavanje istorije muzike, blista u njenim setovima, što je i demonstrirala na Boiler Roomu 2019. Denis Sulta, mnogi ga izdvajaju kao jednog od najuzbudljivijih DJ-eva, koji podjednako vešto vlada house, techno, disco i hip hop zvukom.

    Sultina muzika predstavlja spoj svega što se moglo čuti u house muzici – Chicago, Detroit, Disco i Acid, sa elementima latina i progressive zvuka, dok njegove trake imaju status modernih klasika. Nezimerno je posvećen selekciji traka, te negovi setovi i nastupi prave neverovatnu atmosferu.

    Drugo veče nastupaće pobednik LMI takmičenja DJ i producent Boško Baloš, zatim dugoočekivani, James Zabiela poznat po virtuoznim nastupima na najvećim svetskim festivalima. Posle više od decenije na sceni, prema brojnim kritičarima postao je deo britanske, ali i svetske umetničke baštine. Za to su najvećim delom zaslužne njegove nenadmašne tehničke sposobnosti u live nastupima, zbog kojih je našao mesto u srcima ljubitelja elektronske muzike širom sveta. Poznat je po svojim setovima u kojima se mogu čuti najtoplije ambijentalne pesme, kao i dirty acid house i techno trekovi. Majstorski odabir, majstorsko miksovanje i maestralno prepoznavanje energije gomile, drži sve angažovane tokom svog seta, na veoma visokom nivou.

    Jedan od traženijih imena lokalne scene, DJ i producent Dakman, osvajanjem prvog mesta na Let’s Mix It! DJ takmičenju 2022. dobio je vidljivost i prepoznatljivost, sa velikim potencijalom. Njegovi setovi se odlikuju zvukom 80ih i 90ih iz kojih crpi inspiraciju i time daje posebnu atmosferu svojim nastupima, a sve to uklopljeno u Deep, House sa elemenata Minimala. Puni energije i emocija, vrhunskog kvaliteta, a tu i izbija njegova strast i ljubav prema muzici. Dakmanov žig je definitivno potpuna posvećenost studiju i produkciji, što ga izdvaja od većine DJ-eva, jer njegovo produkcijsko znanje, kreativnost i kolegijalnost će ga uskoro plasirati na vrh scene.

    Let’s Mix It! već nekoliko godina unazad svojim DJ takmičenjima, mentorstvom i edukativnim programima radi na afirmaciji domaće DJ scene, čiji je prevashodni cilj da domaće dj-eve, odvede na pravi put, takođe, da se predstavi celokupan sadržaj muzičke industrije. Muzički i produkcijski programi su dizajnirani za učenike da uspostave i unaprede svoje veštine izađu kao profesionalci. Kroz LMI smo imali prilike da ostavrimo saradnje sa nekoliko kultnih klubova i festivala po regionu i u Evropi, gde su naši učenici, DJ-evi, imali prilke da izraze svoj talenat, osvoje vredne nagrade u saradnji sa Players Music Store, osim nastupa, očekuje ih i putovanje u Amsterdam, na največi festival u Evropi Amsterdan Dance Event, kao i mnogobrojne aktivnosti: kurs muzičke produkcije, osnovnog i naprednog nivoa (Ableton Live Suite) koje će pobednika podstaknuti da svoj talenat odmah počne da razvija.

    Let’s Mix It! je postavio sjajan temelj i koncept, sa ciljem da mlade nade elektronske muzičke industrije nastave da se razvijaju uz kvalitetnu podršku stručnog tima i programske šeme. Stabilna zajednica je definitivno najbitnija stvar kada je reč o svim granama umetnosti, a izgleda da je elektronska scena u Srbiji dobila jednu kojom može da se ponosi.

    Ulaznice možete kupiti preko Gigstix prodajne mreže, Cooltix.rs i na tickets.rs

    Požurite i nabavite svoje karte na vreme!

    Saznaj više:
    Povezani članci: