Nastup zbog kojeg ćete se naježiti i koji će vam u isto vreme ulepšati ovaj dan

    25.06.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/pevascover.jpg

    Ne znamo da li i vi isto kao i mi obožavate muzička takmičenja na televiziji ali u poslednje vreme dešavaju se audicije o kojima svi pričaju. Sa razlogom. Nedavno smo pisali o nastupu devojke obolele od raka na američkom šou programu America’s Got Talent, a juče se desio nov nastup vredan pažnje.

    Na binu je izašao Jimmie Herrod, tridesetogodišnji pevač i muzički tutor, i nakon nekoliko uvodnih rečenica izjavio je da je veoma nervozan na šta mu je sudija Simon Cowell rekao da je u redu što se oseća tako „jer ako si nervozan to znači da si živ“. Međutim, dok su mu nameštali mikrofon da započne svoju audiciju Simon ga je pitao šta će pevati. Na Jimmiev odgovor da je odabrao „Tomorrow“ iz filma Annie, Simon je odmah odgovorio da mu je to najomraženija pesma na svetu i da odabere neku drugu. Jimmie je rekao da je to jedino što je spremio i da će ipak izvesti „Tomorrow“ nakon čega je nastupio momenat neprijatne tišine.

    I tada se sve promenilo, ali da vam ne prepričavamo nastup, želimo da ga vidite i verovatno puštate još nekoliko puta na repeat kao mi. Uživajte.

    Saznaj više:
    Povezani članci: