Ovo su detalji druge sezone serije “Emily in Paris”

    28.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/clanakemily2.jpg

    Emily Cooper će se još neko vreme zadržati u Parizu. Nadamo se da će u tom produženom boravku uspeti da produbi svoj odnos sa francuskom kulturom i možda nauči po neku francusku reč. To je ono što je, pored jačanja veza koje je tamo zapodenula, plan za novu sezonu. Dakle, usložnjavanje njenog lika i ideja da pređe put od turiste do lokalca. Posle definicije klišea koji nam je servirala prvom sezonom, raduje nas potencijalna višeslojnost ove priče. Nova sezona će se umnogome zasnovati na kritikama, kojih je, istina, bilo nemalo. Ipak, njen nadobudni stav mnogima se dopao. Osim toga, u karantinskim danima, predstavljala je kartu za Pariz kakav često neopravdano zamišljamo u svojoj glavi, a to je definitivno ono što je dodatno doprinelo velikoj gledanosti. U tom periodu, idealizacija i romantizacija su nam baš išle od ruke, a Emily nam je bila savršeni saputnik na tom putu. Moramo da vas razočaramo, nemamo oficijalna saopštenja budući da zvaničnog trejlera (još uvek) nema, ali postoji nešto nalik tome. Hvala Instagramu. 

    Što se tiče glumačke postave, videćemo sve iste glumce iz prethodne sezone, a pridružuju im se i neki novi. Lucien Laviscount, poznat po svojoj ulozi u “Scream Queens”, američkoj humorističkoj seriji, biće Alfie, tridesetogodišnji momak iz Londona koji odbija da se povinuje francuskoj kulturi, a preferira izlaske po pabovima. Da li je on novi potencijalni dečko Emily? Pridružuje se i francuski glumac Arnaud Binard koji će se naći u ulozi vlasnika noćnog kluba. Emily ga upoznaje na promociji svog brenda, a kako će se pokaziti, njihov, na prvu, površan odnos će se višestruko zakomplikovati. Epizode za drugu sezonu se još uvek pišu, ali ono što je izvesno jeste da će se ljubavni torugao izmedju Emily, Gabriel i Camille dodatno usložiti.

    Lily Colins se nada da će Emily u novoj sezoni otići dalje od Pariza, a prva destinacija koja joj pada na pamet je Velika Britanija. Darren Star, kreator serije, navodi da mu se takva ideja dopada. Štaviše, možda napravi turu po celoj Evropi? Ako to zaista bude slučaj, iskreno se nadamo da ćemo dobiti nešto realniji prikaz evropskih gradova, kulture i života uopšte. Ashley Park je sigurna da će muzika u novoj sezoni biti svepriustna, budući da Mindy radi u drag klubu kao pevačica. Pored toga, ona se u poslednjoj epizodi prethodne sezone preselila kod Emily, a tu će definitivno nastati komešanje između dva sveta u kom glavna glumica živi: svet u kom je okružena prijateljima i svet u kom je fokus na poslu i Savoir agenciji. Iako Netflix još uvek nije potvrdio zvaničan datum izlaska nove sezone, ekipa iza serije uveliko snima, te se pretpostavlja da će prve epizode stići krajem godine.

    Saznaj više:
    Povezani članci: