Posle fenomenalne serije Insecure, stiže novi projekat Isse Rae

    10.08.2022.
    RECOMMENDED

    Ukoliko ste gledali seriju Insecure, sigurno je da vam već nedostaje Issa Rae i njene svakodnevne dogodovštine. Ali, iako najuspešnija ova serija nije njen prvi autorski projekat. Naime, Issa Rae je započela karijeru na svom YouTube kanalu. Sve je počelo 2011. godine sa veb serijom “The Mis-Adventures of Awkward Black Girl” koja prati mladu Afroamerikanku po imenu J u različitim životnim situacijama koje čine da se oseća nelagodno i društveno neprilagođeno. Zbog originalnosti, humora i realno dobre priče svake od kratkih epizoda, Rae je dobila priznanje kritike (Shorty Award u 2012. godini) i veliku medijsku pokrivenost, što je uticalo na kasniji uspeh njene Kickstarter kampanje kojom je prikupila donacije za dalja snimanja.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/1660212345572375.png

     

    Ubrzo potom, ona počinje da radi na pilot projektu sa Willmore-om koji je poznat po projektima kao što su “Dinner for Schmucks” i “The Office”. Ovaj projekat dobija ime “Insecure” i 2016. godine, HBO ga uzima pod svoju produkciju. Ostalo znate, a ukoliko ste se navukli na pametni humor ove autorke imamo dobre vesti – nova serija je tu. 

     

     

    “Rap Sh!t” je nova humoristička serija koja prati dve otuđene srednjoškolske drugarice iz Majamija, Shawnu(Aida Osman) i Miu (KaMillion). Njih dve se ponovo udružuju kako bi formirale rep grupu, stvarajući novu vezu i gradeći odnos usput. U seriji takođe igraju Jonica Booth, Devon Terrell i RJ Ciler. Ova radnja imitira pravu priču koja stoji iza postojećeg sastava City Girls, ali Rap Sh!t bira evokaciju umesto rekreacije: Yung Miami i JT služe kao ko-izvršni producenti, a „Seduce and Scheme“, fenomenalno privlačna prva pesma koju duo snimi zajedno, nagoveštava njihov stil. 

     

     

    Jedva čekamo da odgledamo nove epizode!

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: