Psi Tilde Swinton osvojili su nagradu na Kanskom festivalu

    21.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/psicover.jpg

    Fotka na kojoj se Tilda Swinton i Timothée Chalamet drže za ruke i poziraju na crvenom tepihu preplavila je društvene mreže – što zbog neodoljive energije, što zbog izvrsnih stajlinga, kao i njihovog neodoljivog spoja u filmu “The French Dispatch”. I nama su oči bile uprte u njih i druge “the” momente ovogodišnjeg izdanja, a jedna vest nas je posebno oduševila.

    Da li ste znali da postoji “Pseća palma” na Kanskom festivalu? Ovim priznanjem se nagrađuje najbolje filmsko ostvarenje u kategoriji pasa. I imamo pobednike! Psi poznate glumice, Tilde Swinton – Rosy, Dora i Snowobear – ove godine su osvojili pomenuto priznanje i predviđa im se “svetla budućnost”. Psi i ćerka poznate glumice, Honor Swinton Byrne, svoj glumački debi imali su u prvom delu filma “Souvenir” 2019. godine, koji je inspirisan stvarnim događajima.

    Ove godine je u kategoriji pasa bila jaka konkurencija (kako god vam to zvučalo), a takmičili su se, dakle, Rosy, Dora i Snowbear u filmu “Souvenir” drugi deo, pit bul Sophie iz filma “Red rocket” i ovčar Panda u filmu “Lamb”. Kao i u stvarnom životu, psi su i u filmu ljubimci Swinton, a ona igra majku svojoj ćerki Honor. Psi su se prvi put pojavili u jednom spotu iz 2018. godine koji su režirali Swinton i njen suprug, slikar Sandro Kopp, a poznata glumica je godinama sanjala o ovakvoj nagradi. Pre dve godine, nagrada je pripala psu Brandy, za kultni Tarantinov film “Once upon a time in Hollywood”, dok je prošla godina, iz očiglednih razloga, prošla bez nagrada. Palm Dog ove godine ujedno slavi i dvadesetogodišnjicu.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/1626874576654574.png
    Saznaj više:
    Povezani članci: