23 kompanije su se udružile i kreirale sajt Staycation – proverite o čemu se radi

    01.05.2020.
    RECOMMENDED

    Do sada smo verovatno svi usvojili „novo normalno“ i izgradili raspored i rasporedili obaveze između policijskog časa i sati kada je dozvoljeno obrnuti krug po kraju. Čak i kad deluje da nas sve to preterano ne pogađa, jasno je da takva dramatična promena može da bude frustrirajuća, izazovna i da se osećamo dezorijentisani. U nekoliko navrata ponudili smo vam ideje kako da se brzo prilagodite (putem mirisa, zvukova, a tu je i stručna pomoć). A sada imamo novi sajt koji vas može zabaviti i malo vam skrenuti misli, u pitanju je Staycation.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/05/1587341418698427.jpg

    Ovaj sajt je lansiran pre desetak dana, a zapravo se radi o zajedničkom projektu iza koga stoji 23 različita brenda koje je okupila sex wellness kompanija Maude. Koncept je da čitaocima ponude najbolju verziju ovog Staycation sveta u kom smo se našli. Drugim rečima, oni kroz tri kategorije, „de-stress, link up i do good“, će pokušati, svako kroz svoju oblast, da ponude pametan sadržaj.

    I to ne kažemo tek onako, linkovi će vas odvesti na sve strane interneta, od intervjua sa glumicom Jodi Balfour, preko saveta za prženju hrane na ulju, do vodiča kako napraviti mini magazin. Tu je i mogućnost pripreme koktela sa poznatim američkim blogerom Patrick Janelleom, a za razgovor uživo čeka vas i omiljena wellness devojka Sohpia Roe.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/05/1587341418969217.jpg

    Sekcija „Do Good“ je nainteresantnija, jer tu možete videti kako svaka od 23 kompanije iz svog ugla pomaže ugroženim grupama, ali možete saznati i kako vi sami da se uključite u tu akciju. Zaista fantastična inicijativa, navijamo da se još malih brendova uveže na ovako pametan način.

    Saznaj više:
    Povezani članci: