Ako koristite BeReal, želećete da znate sve o novoj opciji

    24.04.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/Cover_BeReal.jpg

    BeReal je francuska društvena mreža koja se pojavila 2020. godine i vrlo brzo osvojila telefone generacije Z koji su sa svojim prijateljima počeli da dele nefiltrirane fotke svog okruženja iz realnog vremena. Mreža koja je počivala isključivo na foto sadržaju sada je muzički obogaćena!

    Drugim rečima, vreme je da se BeReal i oko pesme koju slušate u datom trenutku. Međutim, da biste koristili novu opciju morate biti pretplaćeni na Spotify gde postoji posebna funkcija za deljenje muzike na BeReal-u. Ako ste mislili da je objavljivanje SpotifyWrapped na kraju godine revealing, ovo je jedan sasvim novi neposrednosti i nefiltriranosti.

    Povezivanjem vaših Spotify i BeReal naloga, pesma ili podcast koji slušate kada se oglasi upozorenje “It’s Time To BeReal” automatski se deli zajedno sa vašim neuređenim fotografijama tog dana. I ne, nećete moći da izaberete manje sramotnu pesmu koju ćete uključiti u svoj post – cela poenta je da ipak budete stvarni. Okvir sa naslovom pesme i izvođačem pojaviće se na dnu BeReal-a, koji možete da dodirnete ako želite da poslušate pesmu na Spotify app-u.

    Da biste mogli da poveže naloge na ove dve aplikacije, potrebno je da imate najnoviju verziju BeReal-a i konačno možete da imate i zvučnu podlogu koja će pratiti vaše vizualne zapise iz svakodnevnog života!

    Saznaj više:
    Povezani članci: