Chrissy Teigen se javno izvinila zbog sajber maltretiranja

    15.06.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/Chrissyteigencover.jpg

    A evo i zašto

    Stvar koja nam u preteranom korišćenju društvenih mreža često promiče, a možda bi prva trebalo da nam bude na pameti jeste da se apsolutno sve pamti. Ono što je nekada napisano i jednom objavljeno zauvek živi, na jedan ili drugi način.

    Tako je i Chrissy Teigen izgubila titulu kraljice Twittera kada su procureli tvitovi na koje je ona možda zaboravila, ali ova društvena mreža definitivno nije.

    Sadržaj koji Chrissy deli na društvenim mrežama oduvek je bio razgiran, duhovit i u izvesnoj meri necenzurisan. Nakon nekoliko godina njenog neustručuvanja u deljenju mišljenja o bivšem predsedniku Amerike, Donaldu Trampu, desilo se to da ju je blokirao.

    Potom je istupila i Courtney Stodden, medijska ličnost čiji je brak sa muškarcem otprilike 30 godina starijim od nje bio itekako medijski propraćen. Nije je poštedela ni Chrissy, uprkos činjenici da je Courtney tada imala samo 16 godina i sa ove tačke gledišta, očigledno se radilo o zlostavljanju.

    Ne samo da je Teigen pisala tvitove uvredljivog karaktera, već joj je slala i privatne poruke još gore sadržine. Chrissy je odlučila da se oglasi. Izjavila je da se oseća pokvareno i tužno kada vidi kakva je osoba bila. Priznaje da je bila nesigurna i da je zapravo tražila pažnju.

    Kako kaže, ona više nije osoba koja je to pisala. Redovno ide na terapiju i ne traži oprost, već pre razumevanje. “Mi smo više od naših loših momenata.” – kaže poznata manekenka.

    Saznaj više:
    Povezani članci: