Devojka obolela od raka zadivila je svet svojom pesmom i njen nastup je nešto najdirljivije što smo videli u poslednje vreme

    09.06.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/goldencover.jpg

    Postoje trenuci na televiziji koji nam nateraju suze na oči, od kojih nam se naježi koža i koji nas podsete na to šta je stvarno bitno u životu. Jedan od njih se desio danas u američkoj emisiji „America’s Got Talent“.

    Jane Marczewski, koja se pojavila u ovoj emisliji pod umetničkim imenom Nightbirde, izašla je pred sudije takmičenja i odgovarajući na njihova pitanja počela polako da otkriva svoju priču. Ova devojka iz Ohaja došla je na takmičenje sasvim sama i otkrila je da već nekoliko godina ne radi jer se bori sa rakom. Nažalost, rak se proširio na njenu kičmu, pluća i jetru, i kada je izgovorila da se pesma koju je napisala i koju će izvesti zove „It’s Okay“ to je bio signal da nas čeka intimna ispovest koja će nas duboko dirnuti.

    I to se upravo i desilo. Jane je kroz pesmu ispričala svojim divnim glasom kroz kakve je bitke prolazila poslednjih godinu dana i nakon dva minuta pesme u studiju je nastala tišina. Publika i sudije su bili hipnotisani i zatim je Simon Cowell prekinuo tišinu sa jednim WOW. Nakon aplauza koji je usledio bilo nam je jasno da smo prisustvovali televizijskom događaju o kojem će se pričati. Jane je sudijama koji su zbog emocija imali problem da artikulišu ono što su želeli da kažu rekla: “ Ne možete čekati da život prestane da bude težak da biste bili srećni.“ 

    Simon je nakon toga pritisnuo Zlatno dugme čime je Jane prekočila deo takmičenje i direktno prošla u live rounds. Nakon suza koje su je obuzele Jane je izjavila da ima 2% šansi da preživi ali da je i dalje optimistična jer 2% nisu 0%. Pogledajte ceo nastup i reakcije ispod. I pripremite maramice.

    Saznaj više:
    Povezani članci: